FESTIV GALA accesorii nunta si botez

1143

FESTIV GALA accesorii nunta si botez

Festiv Gala va ofera accesorii nunta si botez. Magazinul online va ofera posibilitatea de a cumpara direct de pe site. Festiv Gala are atelier propriu de productie accesorii nunta si botez.

Aici găsiți informații utile despre produsele și serviciile oferite de fiecare departament în parte.

          Atelierul de Producție buchete mireasă, nașă, domnișoare de onoare

     Aici are loc producția efectivă a buchetelor de mireasă, naşă sau domnişoarelor de onoare, lumânărilor si coşurilor de cununie din flori naturale import Olanda sau flori artificiale combinate cu flori naturale uscate. Tot aici se ornează lumânările și canta pt. botez și fusta pt. cristelniță. Mai producem și decorațiuni si accesorii nunta si botez, accesorii pentru . mașini, pahare ornate deosebit, Brățări pt. d-șoarele de onoare, Flori de piept (Cocarde) și aranjamente pt. cadouri sau sărbători, numai creaţii UNICAT.

Telefon de Contact: 0729 154 873.

Atelierul de Retuș Croitorie

Pt. toate hainele (Rochițe, Costume, Scurte de Bărbați, Cămăși sau Pantaloni) cumpărate din magazinul Festiv-Gala oferim gratuit toate retușurile dar prestăm servicii de Retuș-Croitorie și altor clienți care vin din afara magazinului. Pt. Firme executăm la comandă: fețe de masă, sorțuri pt. chelneri, huse de scaune sau naproane pt. mese. Tot aici se produc și coșulețe șI perinițe de verighete, coșulețe pt. cocarde sau petale, papioane set cu brâu șI batistă, sau bolerouri pt. mirese.

Telefon de Contact: 0729 147 352.

Magazinul Festiv-Gala

În magazinul Festiv-Gala, situat în Alba Iulia, b-dul Revoluției 1989, nr. 13, bl. 1C, jud. Alba, găsiți la vânzare o mare varietate de Rochii de Mireasă și de Gală pe care le putem executa și la comandă cât și toată gama de accesorii pentru mirese – bolerouri, diademe din ștrasuri, voaluri, ace de păr, voalete, coliere, brățări și cercei din ștrasuri sau perle, umbreluțe, mănuși, săculeți sau poșetuțe, jartiere, jupoane din tull sau pe cercuri, pantofi și ciorapi albi.

Nici pe miri nu i-am uitat! Pentru ei avem la vânzare costume clasice și smoking-uri, cămăși cu guler de papion sau lavalieră, cravate și butoni pentru cămăși, brâu cu papion, seturi de veste cu lavalieră și batistă, pantofi şi curele din piele.

Vă mai oferim peste invitaţii de nuntă, catalogul cu verighete din aur, periniţe pentru verighete, decoraţiuni pt. maşina mirilor şi a naşilor, flori de pus în piept (cocarde), mărturii, pahare de şampanie ornate sau sablate, căsuţe pentru cinste, sutiene de silicon, funde rapide, coşulete pentru cocarde, îmbrăcători pt. sticlele de şampanie, ornamente pt. tort, şerveţele, lumânări pentru sfeşnice şi tunuri cu confetii. Mai avem la vânzare și baloane, sticle de vin sau ţuică, pungi sau cutii pt. cadoul de la nuntă, chese de prăjituri, meniuri, carduri de mulţumire, numere de masă, etichete pt. sticle sau plicuri personalizate după preferinţa dvs.

Avem o echipă de decoratori profesionişti, am ornat săli de nunţi în tot judeţul Alba, cu huse, aranjamente florale, voaluri, pene de struţ, perdele de lumini sau baloane. Pentru clipe de neuitat închiriem, la preţ avantajos, maşina cu Gheaţă Carbonică şi executăm lansări de Lampioane Zburătoare, Baloane cu Heliu sau Porumbei Albi.

Pe lângă acestea, bărbaților le oferim produse românești de calitate, Costume, Cămăşi, Scurte de Primăvară/Toamnă sau de Iarnă, Pantaloni din Stofă.

La raionul cu Articole pt. Botez avem la vânzare Trusouri, Invitații, Lumânări șI Cănți Ornate, Coșuri șI Căsuțe de Cinste, Mărturii șI Baloane Specifice pe care le putem umfla și cu Heliu.

Avem șI un raion bine aprovizionat cu Articole pt. Petreceri de Copii, Coifuri, Pinata, Tunuri cu Confetii, Lumânări Cifră sau cu Reaprindere, Trompete, Farfurii, Pahare, Fețe de Masă, Bannere sau Șervețele sub licență Disney. Tot aici vă oferim și Produse Personalizate cu Poze sau Text, Căni, Perinițe, Mouse Pad-uri, Puzzle, Magneți de Frigider, Tricouri, Brelocuri sau Insigne.

Telefon de Contact: 0729 147 384.

Departamentul Informatică

Aici se produc efectiv Cadourile Personalizate cu Poze sau Text și toată gama de Meniuri, Carduri de Mulţumire, Numere de Masă, Etichete pt. Sticle sau Plicuri Personalizate. Tot aici are loc și personalizarea Invitațiilor de Nuntă, Botez sau Onomastică.

Telefon de Contact: 0729 147 382.

Magazinul My Party

Este situate lângă magazinul Festiv-Gala și aici avem la închiriere Costume de Carnaval atât pt. Copii cât și pt. Adulți iar la vânzare avem toată gama de accesorii, Măști, Peruci, Jobene, Pelerine, Arme din plastic, Aripioare, Dinți sau Unghii false sau Pampoane (Pon Pon) pt. copii.

Telefon de Contact: 0729 154 874.

Departamentul Corporate

Ne ocupăm cu ornarea cu flori, voaluri sau baloane a sediilor şi organizarea de evenimente sau promoţii pt. firme. Va oferim baloane inscripționate cu sigla dvs. pe care apoi le putem și distribuii clienților umflate cu Heliu sau legate pe bețe cu rozete.

Telefon de Contact, dir. Claudiu Nicula: 0729 154 874.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAMBASADOR restaurant nunta Oradea
Articolul următorFOREVER MOMENTS agentie nunta Alba Iulia

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here