CARLA BRILLANTI accesorii mireasa, coliere, diademe, bratari

1282
carla brillanti

Carla Brillanti va ofera o gama diversificata de accesorii pentru mireasa. Daca vrei sa fii o mireasa unica, foloseste accesorii pentru mireasa cu cristale Swarovski, coliere, diademe, bratari, bijuterii care prin frumusetea lor iti vor oferi o aura de lux si eleganta.

Bijuteriile si accesoriile de mireasa Carla Brillanti  sunt lucrate manual folosind metode uzuale in producerea acestora, urmand cele mai noi tendinte din domeniu.  Ca reprezentant ai firmei Swarovski, Carla Brillanti comercializeaza intreaga gama de produse si accesorii ale diviziei “Crystal Components” de la Swarovski impreuna cu alte tipuri de accesorii pentru evenimente festive, nunti,botezuri aniversari  carla brillanti .

Infiintata in anul 2002 firma Carla Brillanti s-a afirmat repede pe piata romaneasca, calitatea si profesionalismul regasindu-se in toate produsele. De asemenea realizeaza la comanda si candelabre  personalizate cu cristale, de diferite dimensiuni, atat pentru spatii mari , comerciale cat si spatii mai mici de locuit.

GAMA DE PRODUSE

  • COLECTIA MIREASAcarla brilianti - pentrumiri ro
  • COLECTIA PARTY
  • COLECTIA EXCLUSIVE

– Coliere mireasa
– Bratari
– Cercei
– Diademe
– Accesorii par
– Butoni
– Brose mireasa
– Pandative
– Accesorii mireasa

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDalin, rochii de mireasa avangardiste
Articolul următorPorumbei albi la nunta ta!

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here