PYRO-TECHNIC TRANSILVANIA focuri de artificii Oradea

468

Pyro-Technic Transilvania va ofera cele mai spectaculoase focuri de artificii in Oradea  pentru nunta sau alte tipuri de evenimente,cat si in alte orase. Impreuna cu echipa Pyro-Technic Transilvania se stabiliesc detaliile  privind locatia si tipul evenimentului, show-ul pirotehnic fiind personalizat in functie de locatie si tipul evenimentului, creandu-se efecte pirotehnice spectaculoase pentru crearea unui spectacol magnific, de neuitat. Exista mai multe tipuri de artificii:

  • ARTIFICII NUNTA

Aceste focuri de artificii este dedicat in special evenimetelor mai mici, unde numarul participantilor la eveniment este mai restrans. Efectele speciale pot fi colorate, si se pot imbogati cu alte efecte, cu scris pirotehnic, cifre, sigle , pentru a scoate in evdenta punctul culminant al serii. Aceste focuri de artificii ii pot surprinde atat pe invitati cat si pe sarbatoriti. Acestea sunt lansate dintr-un singur punct de tragere si pot ajunge pana la inaltime de 40-100 metrii.

  • ARTIFICII EVENIMENTE

Aceste tipuri de artificii sunt potrivite pentru evenimentele mai mari, unde exista un numar mai mare de participanti. Artificiile vor aparea din doua sau mai multe puncte simultan, existand mai multe locatii de tragere, inaltimea artificiilor putand ajunge pana la 500-600 metrii.

  • ARTIFICII DE APA

Aceste artificii de apa sunt ideale in cazul in care evenimentul d-voastra se organizeaza pe malul unui lac sau in apropierea lui. Pentru efecte spectaculoase, aceste se pot lansa atat de pe marginea lacului, cat si de pe barje aflate pe apa.

  • ARTIFICII DE ZI

In cazul in care nunta voastra e de zi, si va doriti artificii la nunta, exista si artificii de zi. Aceste artificii, vizibile doar ziua, produc un fum multicolor si explozii de sunet.

  • ARTIFICII PIROMUZICALE

In cazul acestor tipuri de artificii, noile tehnologii isi fac pe deplin simtita prezenta. Cu ajutorul unui sistem computerizat, focurile de artificii sunt sincronizate cu muzica. Efectele pirotehnice impreuna cu fundalul sonor, cu stilul muzical al evenimentului pot crea efecte emotionante pentru evenimentul tau. In fuctie de buget aceste efecte piromuzicale se pot combina cu alte tipuri de efecte din domeniu, cum ar fi efectele de flacari, lasere, fiind mult mai captivante si surprinzatoare decat artificiile traditionale.

  • ARTIFICII DE INTERIOR

Artificiile de interior, numite si artificii de proximitate, pentru ca se pot folosi la o distanta mica fata de public, standardul de siguranta fiind maxim. In aceasta categorie intra focurile de artificii pe ringul de dans, deobicei folosite la valsul mirilor sau la tortul de nunta.

  • ARTIFICII DE SOL

In cazul in care nunta voastra se desfasoara intr-o locatie unde legislatia nu permite folosirea focurilor de artificii in aer, artificiile de sol sunt solutia. Acestea pot crea un spectacol pirotehnic folosindu-se jerbe de scantei, flacari, jeturi de scantei si alte efecte.

Datorita numeroaselor colaborari cu firmele de organizare evenimente si institutiile publice din Romania, Pyro- Technic Transilvania se bucura de recunoastere inca din anul 1998. Experienta in organizarea evenimentelor cu focuri de artificii si numarul evenimentelor organizate este o garantie a seriozitatii si calitatii serviciilor furnizate.


Pyro-technic Oradea – artificii nunta 


 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSALONUL VERIGHETA ORADEA – verighete, inele, bijuterii
Articolul următorArizona – restaurant nunta Timisoara

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here