Sin Boys – striptease masculin Oradea

5333

Trupa de striperi / striptease masculin modern SinBoys (Baietii “Pacat”) dedicat exclusiv doamnelor si domnisoarelor.

 

Oferim servicii de striptease masculin cu striperi profesionisti pentru: Petrecerea burlacitelor, aniversare , majorat, evenimente tematice, show club ,8 martie, dar oferim si momente artistice de dans pentru nunta.

Suntem adaptabili deci avem preturi accesibile pentru orice buzunarnegociabil. Stripperul / striperul se  poate incadra in orice fel de surpriza,de la un tort pana la un politist care bate la usa pentru deranjarea linistii publice. Profesionisti ,seriosi si intodeauna punctuali; decenti sau putin mai… “Pacatosi” in functie de cerinte, perfecti pentru ca dumneavoastra sa faceti un moment/eveniment/cadou/surpriza memorabila.

Numarul de contact reprezinta legatura directa cu striperii, fara intermediari cum ar fi agentiile sau impresari care adauga comision in plus si nu sunt la curent cu toate detaliile si necesitatile unui astfel de show. Toate pozele si video-urile cu stripperi / striperi de pe site sunt reale si detinem toate drepturile de autor asupra lor .

Cu o bogata experienta in domeniul striptease-ului masculin, nu promovam stilul vechi. Avem un concept modern de striptease masculin cu coregrafii de dans, sincron si acrobatii pe hiturile muzici anului 2016 ,ne antrenam corpul si stilurile de dans in fiecare zi, incercand sa le ducem aproape de perfectiune ,doar pentru a va satisface si surprinde cele mai non-conformiste, pretentioase si extravagante gusturi in materie de striperi.

Rezerva rapid si cu incredere  un stripper / striper pentru evenimentul tau cadou de striptease masculin (petrecerea burlacitelor,majorat,aniversare,petrecere privata, 8 martie ziua femeii, show in club sau ladie`s night) pentru a fi sigura de reusita surprizei tale!  numarul de telefon 0756280013 accesibil non-stop, legatura directa cu striperi!

Dupa sute de evenimente de striptease masculin si mii de pareri auzite din partea femeilor de pretutindeni,striperii nostri stiu sa raspunda la intrebarea “Ce-si doresc femeile” , cel putin in domeniul nostru.Nu putem dezvalui secretul, dar cu siguranta stripperii / striperii  nostri le pot oferii tot ce isi doresc ,in asa fel incat sa traiasca un moment special in care sa nu simta prejudecati, inhibitii sau retineri si sa ramana cu cea mai frumoasa amintire bine ascunsa din viata lor! Confidentialitate si discretie totala.

Practicanti in 6 stiluri de dans, corpuri cu muschi bine definiti si proportionali, costume cu stil si eleganta dar si clasicul “POLICE”. Striperii nostri exceleaza in miscari de dans bine conturate si expresive, coregrafii extrem de bine gandite pe muzica noua in pas cu moda, actoria , trairile, atingerile si emotiile emanate, toate acestea pentru a va duce intr-o alta lume si pentru a oferi un spectacol care nu va putea fi egalat iar pe care nu o sa puteti si cu siguranta nu o sa vreti sa il uitati.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentInvitatii speciale – marturii nunta
Articolul următorBella Donna – petrecere burlaci si burlacite

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here