AMBASADOR restaurant nunta Oradea

5431

AMBASADOR  restaurant nunta Oradea

Sala de evenimente Ambasador Oradea este creata din inspiratia unor designeri cu recunoastere internationala, influentati de luxul celor mai prestigioase sali de evenimente din orient.

Arta gastronomica este asigurata de catre MasterChef Nagy Alexandru,presedintele Asociatiei de Gastronomie din Timisoara.

Ambasador  restaurant nunta Oradea este locul ideal pentru orice eveniment deosebit din viata ta. Este locul unde vei putea sa iti impresionezi invitatii prin calitatea desavarsita a fiecarui detaliu. Participarile la concursurile nationale si internationale de gastronomie i-au adus acestuia numeroase premii si recunoasterea atat in plan national,international.Priceperea si experienta acestuia este pusa la dispozitia oaspetilor cu ajutorul unor meniuri de exceptie.

Ambasador Oradea

Ambasador Oradea are o capacitate de aproximativ 550 persoane. Avem posibilitatea ca prin impartirea salii, sa creem doua sali nunta, una cu o capacitate de pana la 150 persoane si cea de a doua cu o capacitate de pana la 350 persoane.

In acest fel, orice tip de eveniment, nunta, botez, zi de nastere sau alt tip de eveniment festiv, indiferent de numarul de invitati, va putea fi organizat in cele mai bune conditii. Echipa de ospatari si barmani este atent aleasa astfel incat servirea sa fie facuta la cele mai inalte standarde.

Dorim ca evenimentul dumneavoastra sa fie unic,

astfel incat invitatii sa se simta ca si cum au evadat din cotidian si sunt invitatii unor persoane de rang regal.

Sala de evenimente Ambasador Oradea este amplasata in incinta Oradea Shopping City si dispune de o generoasa parcare de pana la 1000 locuri. In acest fel invitatii dumneavoastra vor fi scutiti de momentele neplacute cand doresc sa isi parcheze masina. Totodata, restaurant nunta  Ambasador Oradea, dispune de o terasa superba de unde invitatii dumneavoastra vor putea admira focurile de artificii sau panorama orasului. Ambasador Oradea este sala ideala si pentru organizari de evenimente corporate, conferinte, seminarii, intalniri si diverse lansari de produse. Aici veti intalni o echipa profesionista care se va ocupa ca evenimentul dumneavoastra sa se ridice la cele mai inalte standarde.


AMBASADOR ORADEA


ADRESA: Calea Aradului Nr.87,  Oradea / Bihor/ in Oradea Shoping City

TEL: 0741.222.000

E-MAIL: office@ambasadororadea.ro

WWW: ambasadororadea.ro

FB:


CAPACITATE SALA: 350 PERS

PARCARE: 1000 locuri


 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCLAU M lumanari nunta Alba Iulia
Articolul următorFESTIV GALA accesorii nunta si botez

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here