Insulele Azore,un taram al fantasticului

2800

Insulele Azore, sunt un grup de insule portugheze, situate in oceanul Atlantic. Este o zona in care poti sa-ti petreci in tihna luna de miere, dupa o nunta obositoare si plina de agitatie .O locatie perfecta pentru o vacanta in doi rupti de toata agitatia orasului.

Este locul ideal pentru relaxare, pajisti cu multa verdeata, flori, lagune albastre imbratisate de verdele padurilor, plaje inguste, un loc in care parca timpul sta in loc.

Localizare Insulele Azore

Insulele Azore,  dupa cum spune legenda au fost descoperite  in 1427 de catre Goncalo Velho, un fapt contestat de istorici. Colonizarea arhipelagului Azore a inceput in 1439 cu populatie din Portugalia, Africa de nord si Spania. La timpul descoperiri insulele nu erau locuite.

Din 1976, este o regiune autonoma a Portugaliei. insulele azore clima, harta insulele azore ,

Arhipelagul Azore inseamna 9 insule, divizate in trei grupuri,

Originea vulcanică a insulelor este relevată de conurile şi craterele vulcanice de pe insule. Pico, un vulcan ce se înalţă 2.351 metri pe insula cu acelaşi nume, are cea mai mare altitudine din Azore. Un lucru interesant este si faptul ca , cea mai mica insula dintre cele 9, Corvo are doar 17 km2 si o populatie de 435 persoane. Cea mai mare insula este Sao Miguel.

Atractii turistice in Insulele Azore insulele azore, luna de miere, destinatii luna de miere

In orasul  Ponte Delgada, de pe insula San Miguel exista numeroase biserici ce merita vizitate, datand din secolul XVI-XVIII. Muzeul Carlos Machado si bisericile Sao Sebastiano, Sao Pedro, Colégio and Nossa Senhora da Conceição. Manastiri: manastirea de maici Nossa Senhora da Esperança si Capela Santa Ana. Palate: Fonte Bela si Santa Ana; Conceição si Santa Catarina; Casa de Carlos Bicudo si Paços do Concelho.

De vizitat in Insule Azore

Alte locuri de vizitat: Caldeira das Sete Cidades (lacuri verzi si albastre), Lagoa do Fogo; Ribeira Grande; Vale das Furnas ( piscine cu ape termale calde) si Vila Franca do Campo.

Chiar daca sunteti in luna de miere pe o insula pe care ati venit pentru relaxare, puteti sa imbinati relaxarea si plimbarea pe munte. Plimbari pe pe munte sau catarat pe muntele de pe insula Pico sau , jeep safari pe insula Saint Miguel. Sau pur si simplu mergeti intr-o excursie in care puteti urmari minunatele balene, in mediul lor natural.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFormatia Vexus Cluj Napoca
Articolul următorCati bani dam la nunta?

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here