Cererea in căsătorie,sfaturi

500

Cererea în căsătorie! Un moment important şi plin de emoţie pentru cei implicaţi. Şi chiar dacă nu sunteţi o persoană romantică sau visătoare, cu siguranţă, puşi în faţa faptului împlinit, v-aţi gândit sau v-aţi întrebat cum veţi proceda.

După ce am aruncat o privire peste ce anume se găseşte pe internet despre acest subiect, ceea ce cred că fac majoritatea dintre dumneavoastră, înainte de a trece la fapte, mărturisesc că nu m-au lămurit. Însă trebuie să recunosc că impresionată la modul sincer am fost doar în câteva cazuri. În general, sugestiile sunt exagerate şi desprinse din poveşti. Sunt convinsă că dacă fiecare stă un pic şi analizează relaţia pe care o are şi găseşte motivele pentru care îşi doreşte să fie cu acea persoană tot restul vieţii, va avea şi idei pentru cererea în căsătorie.

Acestea fiind spuse, în următoarele rânduri nu am să înşirui o listă cu propuneri pe care dumneavoastră să le urmaţi. Am să vă sugerez câţiva paşi pe care îi consider importanţi, astfel încât să vă ajute să găsiţi ce anume vi se potriveşte şi cum trebuie să abordaţi această cerere în căsătorie. Cred că dumneavoastră vă cunoaşteţi cel mai bine aleasa inimii sau de ce nu, alesul inimii, încât să ştiţi ce trebuie să faceţi astfel încât acea clipă să fie unică şi memorabilă în viaţa voastră.

  1. CERTITUDINE. Faceţi o cerere în căsătorie doar când aveţi toată convingerea că vă doriţi acest lucru. Spun asta, deoarece uneori atât fetele cât şi băieţii se căsătoresc pentru că vor să fie căsătoriţi şi nu pentru că iubesc din toată inimia pe acea persoană.
  2. IMPORTANŢĂ. Planificaţi bine evenimentul cererii în căsătorie. Nu uitaţi că acesta este evenimentul când se va lua decizia cea mai importantă, ca nouă familie şi poate cu cea mai mare încărcătură emoţională, mai mult decât va fi la nuntă. De aceea, gândiţi-vă bine la ce veţi spune, şi aranjaţi să faci această cerere în cel mai frumos chip.
  3. ROMANTISM. Fiţi romantic. Faceţi ca această cerere să nu fie uitată niciodată în viaţă.
  4. HOTĂRÂRE. Fiţi hotărât. Fiţi cu iniţiativă, purtaţi-vă ca un bărbat, hotărât şi nu cu timiditate.
  5. CARACTER. Aveţi în vedere ce fel de persoană este aleasa inimii voastre. Este o fire romantică, visătoare sau este realistă şi mai degrabă practică? Faceţi o cerere în căsătorie ţinând cont de aceste lucruri. Luaţi în considerare şi dacă persoana iubită preferă o cerere în căsătorie cu mulţi spectatori sau dacă vrea să fiţi doar voi doi.
  6. SUGESTII. Dacă totuşi nu prea aveţi idei, dar vreţi să fie ceva original iată câteva sugestii:
  7. Rugaţi personalul de la circ să vă fie complici, punând în timpul spectacolului un elefant să ia o plăcuţă pe care să fie scrisă întrebarea pe care vreţi s-o adresaţi persoanei iubite
  8. Creaţi un filmuleţ cu dumneavoastră făcând această cerere în căsătorie
  9. Folosiţi-vă de ce aveţi prin casă şi creaţi indicii către un loc unde o veţi aştepta, mai departe totul depinde de dumneavoastră

În definitiv, nu contează nici felul în care formulezi întrebarea, nici locul pe care îl alegi, nici valoarea verighetei. Contează sinceritatea sentimentelor tale, ale voastre. Şi faptul că ştii că vreţi să vă petreceţi viaţa împreună.

Vrajmasu Cristina

 

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFormatia Vexus / Cluj Napoca
Articolul următorCati bani dam la nunta?

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here