Jessica Simpson s-a logodit

596

Simpson si Johnson formeaza un cuplu din luna mai a acestui an si se inteleg de minune asa cum declara pentru site-ul people.com. Jessica afirma ca este cel mai bun lucru care i s-a intamplat in ultima vreme si ca nu s-ar vedea în compania altui barbat. Jessica Simpson s-a afisat cu inelul de logodna marca Neil Lane, format din trei pietre, un rubin central flancat de doua diamante, cu ocazia prezentarii liniei vestimentare personale.

La numai cateva zile distanta de anuntul fostului sot, Nick Lachey care a cerut-o de sotie pe iubita lui de aproape cinci ani.Vanessa Minnillo, reprezentantul Jessicai Simpson a confirmat faptul ca aceasta s-a logodit cu Eric Johnson un fost jucator de fotbal american, potrivit “US Magazine”.Jessica Simpson a fost casatorita cu Nick Lachey, de care a divortat în 2005, dupa trei ani de mariaj.

Recent, Jessica Simpson a aparut în serialul de televiziune difuzat de VH1 “The Price of Beauty” proiect cu ajutorul caruia are posibilitatea de a calatori si observa cultura din diferite societati. Simpson si Johnson formeaza un cuplu din luna mai a acestui an si se inteleg de minune asa cum declara pentru site-ul people.com. Jessica afirma ca este cel mai bun lucru care i s-a intamplat in ultima vreme si ca nu s-ar vedea în compania altui barbat.

Jessica a primit un inel de logodna marca Neil LaneJessica Simpson 11

Jessica Simpson s-a afisat cu inelul de logodna  marca Neil Lane, format din trei pietre,, un rubin central flancat de doua diamante, cu ocazia prezentarii liniei vestimentare personale.in Kansas City. Celebrul bijutier Neil Lane declara in eclusivitate pentru people.com, faptul ca Eric Johnson si-a dorit pentru Jessica cel mai romantic, frumos si special inel. A fost ales rubinul pentru ca reprezinta iubirea si este o piatra foarte romantica si foarte speciala in acelasi timp.

 A mai aparut in atentia publicului si spre multumirea admiratorilor  in 2008, cand in urma sondajelor efectuate de revista In Touch, a fost declarata vedeta cu cei mai frumosi sani, intrecandu-le pe mult mai renumitele Tyra Banks, Scarlett Johansson, Carmen Electra, Lindsay Lohan ,Jennifer Aniston.

Sursa: people.com

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCum sa faci o nunta ieftina !?
Articolul următorTarguri nunta in luna martie 2012

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here