Targul de nunti TOP MARIAGE & Events, Oradea ianuarie 2014

724

Targ nunta Oradea

In perioada 31 ianuarie- 02 februarie 2014, va avea loc  in Oradea Targul de nunti si evenimente festive ” Topmariage & Events” .

Targul de nunti si evenimente speciale este reperul dupa care se ghideaza viitorii miri din Oradea si numai, incepand cu noiembrie 2009 si pana in prezent. Din februarie 2013, targul de nunti si evenimente speciale are si o editie de primavara, asa incat cine a pierdut editia de toamna, atat expozant cat si vizitator, sa mai aiba o sansa chiar inaintea noului sezon care se deschide la inceputul fiecarui an. Este evenimentul care prin stradania comuna a organizatorilor si a expozantilor are un look aparte si poate fi declarat cel mai frumos eveniment al nostru – eleganta si calitatea materialelor expuse reprezinta, cu siguranta, doar o parte din decorul de vis pe care oricine si-l doreste la propria nunta.

La acest targ isi expun serviciile o mare diversitate de organizatori si furnizori pentru evenimente speciale: restaurante si sali de nunti, decoratori, furnizori de servicii audio-foto-video, saloane cu rochii de mireasa si de gala, formatii artistice sau dj-i, invitatii de nunta, cofetarii, servicii inchiriere masini de epoca si limuzine, lansari porumbei voiajori, agentii de turism si impresariere artistica si lista ramane deschisa, atata timp cat ideile sunt nelimitate in ceea ce priveste organizarea unui eveniment reusit, iar in fiecare sezon apar noutati in domeniul organizarii de evenimente speciale.
TOP MARIAGE & EVENTS se adreseaza, cu precadere, cuplurilor care isi vor organiza nunta in viitorul apropiat, dar si celor care cauta un restaurant, respectiv organizator de evenimente, pentru un botez, banchet, zi de nastere sau petrecere de firma. Totodata, la editia de toamna (noiembrie), vizitatorii vor putea consulta oferta expozantilor cu referire la petrecerile de Craciun si Revelion.

La interior, organizam de obicei, o zona de show formata dintr-un catwalk cu sistem profesionist de sunet si lumini, pe perioada cu cel mai mare flux de vizitatori, pot fi urmarite prezentari de moda si evenimente muzicale cu formatiile care isi expun oferta.
In premiera, TOP MARIAGE & EVENTS le ofera viitorilor miri posibilitatea de a-si organiza nunta la cort si de a beneficia de consultanta profesionista in ceea ce priveste invitarea unei vedete din muzica romaneasca la propriul eveniment.

Targul de nunti si evenimente speciale este reperul dupa care se ghideaza viitorii miri din noiembrie 2009 si pana in prezent. Incepand cu februarie 2013, targul de nunti si evenimente speciale are si o editie de primavara, asa incat cine a pierdut editia de toamna, atat expozant cat si vizitator, sa mai aiba o sansa chiar inaintea noului sezon care se deschide la inceputul fiecarui an. Evenimentul are loc la Sala Sporturilor Antonio Alexe din Iosia, pe o suprafata extinsa, cuprinzand arena si holul principal de la intrarea in sala. Este evenimentul care prin stradania comuna a organizatorilor si a expozantilor are un look aparte si poate fi declarat cel mai frumos eveniment al nostru – eleganta si calitatea materialelor expuse reprezinta, cu siguranta, doar o parte din decorul de vis pe care oricine si-l doreste la propria nunta.top mariage afis

La acest targ isi expun serviciile o mare diversitate de organizatori si furnizori pentru evenimente speciale: restaurante si sali de nunti, decoratori, furnizori de servicii audio-foto-video, saloane cu rochii de mireasa si de gala, costume de mire, incaltaminte, saloane de coafura si frumusete, bijuterii, magazine de accesorii, formatii artistice sau dj-i si lista ramane deschisa, atata timp cat ideile sunt nelimitate in ceea ce priveste organizarea unui eveniment reusit, iar in fiecare sezon apar noutati in domeniul organizarii de evenimente speciale.

TOP MARIAGE & EVENTS se adreseaza, cu precadere, cuplurilor care isi vor organiza nunta in viitorul apropiat, dar si celor care cauta un restaurant, respectiv organizator de evenimente, pentru un botez, banchet, zi de nastere sau petrecere de firma. Totodata, la editia de toamna (noiembrie), vizitatorii vor putea consulta oferta expozantilor cu referire la petrecerile de Craciun si Revelion.

La interior, organizam de obicei, o zona de show formata dintr-un catwalk cu sistem profesionist de sunet si lumini, unde zilnic, pe perioada cu cel mai mare flux de vizitatori, pot fi urmarite prezentari de moda si evenimente muzicale cu formatiile care isi expun oferta.
Modalitatile de expunere sunt: spatiu amenajat, stand expozitional standard (minim 6 mp, maxim 48 mp), pe structura de aluminiu cu pereti, dotat cu masa si 4 scaune, cos de gunoi, spot luminos la fiecare 3 mp, inscriptie nume firma (pazie), mocheta, alimentat cu energie electrica si acces internet wireless. La cerere, suprafata standului poate fi extinsa sau modificata, iar in interior pot fi amenajate cabine de proba cu oglinda si cuier, vitrine sau expozoare.

Daca doriti sa primiti oferta pentru urmatorul targ de nunti si evenimente speciale, va rugam sa completatiacest formular, iar noi vom reveni in cel mai scurt timp cu informatiile solicitate.

sursa> www.topexpo.eu

banner targ nunti 2014

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here