Targul de nunti Ghidul Miresei,Bucuresti 23-25 mai

596
targul de nunta ghidul miresei, targ nunta bucuresti

Targul de nunti Ghidul Miresei, ultimul targ de nunta al acestei primaveri se va desfasura in Cupola Romexpo Bucuresti. Perioada de desfasurare a targului de nunti este 23-25 mai 2014.

Sute de expozanti din domeniul nuntilor din toate domeniile de activitate vor fi prezenti cu cele mai noi tendinte din domeniu si cu reduceri substantiale pentru acest targ de nunta. Designeri de rochii de mireasa, cele mai cunoscute branduri de rochii de mireasa, cu mii de rochii, asteapta viitoarele mirese pentru a-si alege rochia din vis. Miri vor putea sa aleaga din gama completa de costume de ceremonie, de la clasic pana la modern sau ‘made to measure” Bijuterii, inele și verighete cu diamante si pietre pretioase pentru toate bugetele, sute de idei pentru decorul de nunta conform noilor tendinte, toate acestea sunt pregatite pentru  Mirii Anului 2014, “doar la …

Cel mai mare targ de nunti din Romania, 23-25 MAI 2014, Targul de nunti Ghidul Miresei

Toti cei care vor trece pragul celei de-a XII-a editii a Targului de nunti Ghidul Miresei din Bucuresti,  vor avea sansa de a castiga premii substantiale. Se vor oferii diferite premii: pachete foto-video, accesorii pentru nunta, cursuri de dans, sedinte de make-up, rochii de mireasa, luna de miere.

Premiile in valoare 10 000 euro, de la tombola “ Targul de nunti Ghidul Miresei “ se vor extrage Duminica, pe 25 mai 2014.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVERDI sala de nunta Baile Felix
Articolul următorMuzica proasta iti goleste ringul de dans

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here