Organizatorul de evenimente

491

Cea mai frumoasa si mai emotionanta zi din viata voastra ,nunta, cu toate emotiile si trairile unui eveniment unic din viata voastra , are si peripetiile ei, in ceea ce priveste organizarea. Incepand cu ziua in care v-ati hotarat sa va castoriti, apar bataile de cap pentru cei care au visat toata viata, aceasata clipa. Organizarea nuntii, programari biserica si starea civila, acte, analize, invitatii nunta, alegerea restaurantului, mancare, bauturi, dj, formatie sau lautari, si cate altele la care nici nu v-ati gandit si uneori intr-un timp foarte scurt, toate acestea fac ca nunta sa fie intradevar un eveniment unic si in ceea ce priveste organizarea, unii miri spunand chiar ca, organizarea nuntii reprezinta de fapt, testul de foc al relatiei.

Cum va organizati nunta?

Daca sunteti bine organizati puteti sa rezolvati toate acestea si singuri, pe rand, pas cu pas si probabil in aceeasta perioada de criza, a-ti iesi mai avantajos din punct de vedere financiar. Dar… eternul dar, timpul costa bani si cu siguranta veti consuma foarte mult timp, ore, zile intregi, alergand pe la firmele din domeniul nuntilor. Alternativa la toata aceasta alergatura este, sa apelati la o Agentie de nunti, un singur drum la sediul unei
astfel de firme si a-ti rezolvat aproape totul in ceea ce priveste organizarea nuntii voastre, uneori chiar tot. Aici veti fi ajutati cu toate informatiile pentru nunta voastra, gratuit, aflati noile tendinte din domeniul nuntilor, a rochiilor de mireasa, ce a mai aparut nou, ce se poarta.
Daca doriti sa folositi huse de scaune la restaurantul unde organizati nunta, printr-o agentie full-service puteti mai usor sa realizati legatura dintre culorile alese pentru decorul restaurantului si culorile si tipul florilor, pentru ca printr-o agentie full-service, aveti totul intr-un singur loc. Organizatorul de nunti sau “wedding planner-ul” cum i se spune la americani, va v-a consilia in ceea ce priveste organizarea nuntii si toate detaliile de la a la z. Uneori e dificil sa alegi intre o agentie full-service sau sa va organizati singuri nunta, dar esti mireasa sau mire o data in viata ar spune unii mai carcotasi. Este greu sa va hotarati, dar speram ca o sa faceti alegerea potrivita pentru nunta voastra.

www.LeMariage.ro

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentComunicarea eficienta cu furnizorul de servicii
Articolul următorAgentii nunta in Bucuresti

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here