Castiga o nunta gratis!

1377

Credo Events Hall&Ballrooms iti ofera sansa de a castiga o nunta gratis! Fii chiar tu norocosul! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa participi la concurs!

Credo Events Hall&Ballrooms este o agentie organizatoare de evenimente care acorda importanta si celui mai mic detaliu al evenimentului tau. Si pentru ca respectul pentru clienti este atributul care ii caracterizeaza, lasa-te pe mana lor si vei fi rasplatit din plin!

Cum particip?

Este cat se poate de simplu! Trebuie doar sa contractezi un pachet de nunta pentru oricare din saloanele  Credo Events Hall & Ballrooms, pana pe data de 31.12.2011, ora 18.00, si  nunta gratuita poate fi a ta!

Foarte important! In concursul “CASTIGA O NUNTA GRATIS”  vor fi inscrise automat si cuplurile care au contractat un pachet din ofertele Credo Events Hall&Ballrooms pentru anul 2012 pana la data inceperii concursului.

Durata concursului

Concursul  “CASTIGA O NUNTA GRATIS” se desfasoara in perioada 3.10.2011 – 31.12.2011.

Castigatorii marelui premiu vor afla vestea cea mare in data de 31.12.2011, cand va avea loc tragerea la sorti. Extragerea se va face in locatia Credo Events Ballrooms din Sos. Pipera nr 55, sector 2, Bucuresti in timpul petrecerii de Revelion organizate de Credo Events Hall&Ballrooms. Chiar daca nu asisti la petrecerea de Revelion, talonul tau de participare se va afla in urna.

Premii

Pe langa marele premiu, ai sansa de a castiga si alte premii atractive!

Locul I – “O NUNTA GRATIS”

Locul II – “O LUNA DE MIERE” care consta intr-un voucher in valoare de 1.200 EURO ce se poate folosi la agentia de turism Paralela 45.

Locul III – “ROCHIE DE MIREASA” in valoare de 700 Euro ce poate fi achizitionata din colectiile Alyce Designs sau Allure Bridals de la salonul Angel Brides din Bucuresti.

Mai multe informatii despre regulamentul concursului puteti afla pewww.credoeventshall.ro sau la telefon 0758 050 450, intre orele 12:00 si 20:00, de luni pana vineri.

Andra Petrescu

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCavalerii de onoare ai mirelui
Articolul următorAgentie nunta sau va organizati singuri nunta?

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here