Aranjamentele florale de pe mese, limitate de buget?

1758

Aranjamentele florale reprezinta un procent destul de mare din cheltuielile de nunta. Buchet de mireasa, aranjamente lumanari cununie cu flori, arcada intrare cu flori, daca dorim covor rosu trebuie neaparat incadrat de cativa stalpi cu flori, florile de pe masa mirilor, aranjamentul de masina, florile de pe mese.

E un an de criza. Anul acesta ni se spune ca va fi si mai greu. Deja unele dintre noi ne gandim si ne uitam cu precipitare la lista de nunta. Cum sa facem sa mai reducem din cheltuielile de nunta?

Aranjamentele florale reprezinta un procent destul de mare din cheltuielile de nunta. Buchet de mireasa, aranjamente lumanari cununie cu flori, arcada intrare cu flori, daca dorim covor rosu trebuie neaparat incadrat de cativa stalpi cu flori, florile de pe masa mirilor, aranjamentul de masina, florile de pe mese. Dupa cum se vede aranjamentele florale nu sunt putine si daca insistam mai gasim cateva idei care sa fie insotite de flori. Taiem din buget ori ba? Sa vedem la cat ar ajunge aceste cheltuieli, cu precizarea ca aceste preturi sunt medii, ele depind de la o agentie la alta, pret influentat bineinteles si de tipul si cantitatea florilor folosite.

Cheltuieli estimative pentru o nunta cu 120 invitati

  • buchet mireasa – 250 lei
  • revere nasi 20 lei – 2 buc
  • aranjament masina 120 lei ( ventuza care lipeste aranjamentul de flori de masina inclus in pret- se returneaza dupa nunta)
  • lumanari nasi – 200 lei – ( lumanarile incluse)
  • 10 vaze cu flori  500 lei (1 aranjam floral la 12  persoane – vaza inclusa- 50 lei/ buc)
  • aranjament floral la masa mirilor – 200 lei – (se poate folosi si aranjamentul de pe masina in functie de conditiile meteo ale zilei respective)
  • aranjamente florale pe arcada intrare restaurant 100 lei ( doar florile)
  • 4 aranjamente florale pe suport – 200 (doar florile – incadreaza covorul rosu- )

TOTAL COSTURI — 1590 lei

Nu e nici mult nici putin, mirii care simt ca-i strange cureaua cu siguranta ca vor reusi sa mai taie din lista cate ceva, iar ceilati dintre voi cu buzunarul mai larg sau acolo unde  parintilor le revin aceste cheltuieli , probabil ca nici nu-i stresul foarte mare in legatura cu suma.

Daca va ganditi sa angajati o agentie pentru nunta voastra, e posibil sa aveti o reducere a costurilor la flori cu cel putin 10 %, in cazul in care mai contractati si alte servicii.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFormatia Vexus Cluj Napoca
Articolul următorCati bani dam la nunta?

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here