Cele mai ciudate hoteluri din lume

602

Daca esti o persoana avida de nou si de lucruri inedite, cu siguranta iti doresti sa-ti petreci luna de miere, sau o vacanta binemeritata, intr-un loc mai special. In cele ce urmeaza iti voi prezenta cele mai ciudate si mai uluitoare hoteluri din lume.

Hotel Palacio de Sal –  Este o constructie realizata integral din sare: peretii, podelele, tavanele si o mare parte din mobilier. Este situat in Salar de Uyuni din Bolivia, cea mai mare regiune de sare din lume.

Vechea inchisoare Mount –  un loc de cazare pentru persoanele care nu sunt claustrofobe.  Este o fosta inchisoare din sudul Australiei, construita in 1866 si inchisa in 1995. Celulele au fost cosmetizate pentru cei care vor sa incerce o experienta noua.

 

Hotelul McMenamins Kennedy School  –  Aceasta poate fi singura scoala din lume unde alcoolul nu este interzis. Este o fosta scoala din Portland, Oregon unde salile de clasa au fost transformate in camere de hotel si in care s-au pastrat tablele de scris.

Hotel im Wasserturm  – Este o structura veche de 130 de ani  din Germania, fiind clasificata ca cea mai mare mostenire arheologica din lume. Aceasta ofera cazare de lux in ceea ce era candva cel mai mare turn de apa din Europa.
Quinta Real Zacatecas – este localizat in Mexic si construit in tribunele unei arene de lupta intre tauri. Acesta dateaza din anul 1800.
Tree hotel –  Chiar daca arata ca o casa in copac, este de fapt un hotel. Acesta este format din sase “case in copac” create de diferiti arhitecti, in stiluri diferite, care iti pun la dispozitie sauna, scari retractabile,bai si multe altele. Complexul este situat intr-o padure din nordul Suediei.
Hotelul Gamirasu Cave –  Este de fapt o pestera din Turcia, veche de aproximativ 1000 de ani care era folosita pentru refugiul bizantin monahal.
Hotel de Glace in Quebec, Canada si  Icehotel in Jukkasjarvi, Suedia. Sunt  hoteluri facute din ghetata care se topesc in fiecare an si care de fiecare data trebuie reconstruite si chiar carora trebuie sa li se schimbe design-ul.
Jules Undersea Lodge – Este un hotel din Florida care este construit sub apa. Astfel poti avea privilegiul sa ai o priveliste minunata chiar si cand te pui la somn
Mardan Palace Hotel – este cel mai scump hotel din Europa. Constructia acestuia a costat 1,4 miliarde de dolari iar o noapte de cazare la acest hotel de pe riviera turceasca poate ajunge pana la 18 000 de dolari.
Burj al Arab – Este un hotel din Dubai, caracterizat prin opulenta. Suita roiala ajunge la 14 976 de dolari, are 8400 de metri patrati, paturile rotative si cinematograful  privat sunt doar cateva din serviciile puse la dispozitie.
Hotelul Marmara Antalya , Turcia – Hotelul are un corp principal de 22 etaje si unul de 4 etaje care se roteste. Cladirea cu 4 etaje se roteste incet in jurul axei sale timp de 24 de ore. In unele camere baia este situata chiar in mijlocul camerei fara perdele sau sticla. Tunelul care duce spre plaja este in forma de pestera. Intrarea in mare se face cu ajutorul unei scari mici.
Sursa foto : www.nydailynews.com
Andra Petrescu
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFormatia Vexus / Cluj Napoca
Articolul următorCati bani dam la nunta?

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here