Intampina invitatii la nunta intr-un mod deosebit

613

La fiecare nunta invitatii sunt intampinati cu un pahar cu sampanie. Incearca sa iesi din tipare si sa faci din clasica servire un moment mai deosebit.

Adauga o nota de unicitate receptiei si surprinde-ti invitatii cu o fantana de sampanie sau cu cocktail-uri pe baza de sampanie. Fantanile de sampanie aduc un plus de extravaganta si clasa iar cocktail-urile de originalitate si diversitate.

Fantana de sampanie

Fie ca alegi o fantana clasica realizata din pahare asezate piramidal, fie ca inchiriezi o fantana din metal invitatii tai vor fi uimiti.

Fantana clasica

Pentru a realiza o fantana clasica iti trebuie pahare de sampanie in forma de cupa, pe care le asezi piramidal pe o tava sau oglinda pentru un efect mai spectaculos, astfel incat surplusul sa umple paharele de dedesubt. Trebuie sa ai grija ca masa pe care asezi paharele sa nu prezinte imperfectiuni iar suprafata pe care sta aceasta sa fie perfect plana. Pentru un aspect mai delicios, poti pune o cireasa cu codita in fiecare pahar.11

Fantana din metal

Are un aspect deosebit cu iz luxos care poate fi accesorizata cu diverse ornamente din flori sau fructe. Are forma unei fantani de ciocolata cu mai multe canale pe unde curge sampania si de unde invitatii se pot servi.

Cocktail-uri

Iata cateva idei de bauturi pe baza de sampanie, senzationale atat din punct de vedere vizual cat si gustativ, pentru ca invitatii tai sa ramana impresionati de primirea de care au avut parte.

French 75 – este un cocktail deosebit care se serveste in pahare cu marginea tapitata cu zahar care se garniseste la final cu coaja de lamaie. Acesta contine pe langa sampanie: gin, suc de lamaie si zahar pudra.

La vie en Rose –o bautura delicioasa care contine apa de trandafir. Daca nu o gasesti in magazinele naturiste, o poti prepara singur prin fierberea unei maini de petale de trandafir intr-o cana de apa timp de 10 minute. Pe langa apa de trandafie se vor folosi sampanie roz, cuburi de gheata.

111

Formosa – este un cocktail foarte simplu de realizat dar in acelasi timp cu un gust deosebit. Amestecul de suc de portocale cu sampanie si un strop de lichior triplu sec iti va cuceri invitatii.

Champagne cobbler – are un aspect senzational dat de stropul de lichior de curacao care albastreste bautura si ii da o nota de exotism. Este realizat din gheata pisata, suc de lamaie, sampanie si bineinteles lichior de curacao. Este garnisit cu felii subtiri de portocala. Un amestec de culori ametitor.

foto- Ciprian Iacob

Andra Petrescu

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTortul, singurul desert la nunta?
Articolul următorAsezarea invitatilor la masa, coduri de eticheta

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here