Oficiaza nunta intr-un castel din strainatate

1448

Moda nuntilor la castel incepe sa prinda si in Romania. Este si de inteles, cine nu a visat macar o data in viata ca este print sau printesa? Acestea fiind spuse sa facem o mica incursiune prin lume sa cautam castele de vis pentru nunti de poveste.

Castelul Hedingham, Marea Britanie

Are 110 m inaltime si a fost construit in 1140 de Aubrey de Vere, fiind in continuare detinut de catre unul din descendentii sai. Are patru etaje si include o magnifica sala de banchete acoperita de un imens si remarcabil arc. Un pachet ce include inchirierea conacului principal si a gradinii, camere special destinate miresei, trei feluri de mancare si cafea pentru 50 de invitati, doua sticle de vin “House Wine” pentru fiecare masa, sampanie pentru toast, decoratiuni, asigurarea unui pianist si a unui fotograf profesionist, dar si cazarea pentru 14 invitati si apartamentul nuptial asigurat in locuinta de vara a castelului costa 6.500 de lire sterline.

 

sursa foto / www.hedinghamcastle.co.ukwww.hedinghamcastle.co

Castelul Comlongon, Scotia

Un castel spectaculos cu un turn de 18 m inaltime. Acesta pastraza inca intrarea originala care duce intr-o pivnita unde se gaseste o scara in spirala ce conduce spre interiorul castelului. Oficierea ceremoniei de nunta variaza intre 500 si 1.000 de lire sterline, in functie de ziua aleasa; apartamentul nuptial sau pentru luna de miere 210 lire sterline/noapte, inclusiv micul dejun; receptia, cu cinci feluri de mancare 35 de lire sterline/noapte; artificii 800 de lire sterline; muzica 300 de lire sterline.

Comlongon Castle, Dunfires 250307

 

sutsa foto/Comlongon Castle, Dunfires

Castelul Odescalchi, Bracciano, Italia

Este renumit pentru nuntile celebritatilor care si-au organizat nunta aici, cum ar fi cea a actorului Tom Cruise cu Katie Holmes. Castelul poate fi inchiriat atat pentru nunti, cat si pentru alte evenimente. Cei doi actori au platit pentru ceremonia nuptiala la Odescalchi, doua milioane de euro.

Castelul Kilkea, Irlanda

Dateaza din anii 1180, are in apropiere doua lacuri facute de mana omului si inconjurat de pajisti minunate.Pachetul include meniul ales, inchirierea unei camere, decoratiuni florale pentru mese, fotografi, cazarea peste noapte si micul dejun pentru miri. Meniurile variaza intre 55 si 66 de euro/persoana. Pentru fiecare programare este necesar un avans de 2.000 de euro.

Sursa foto flickr.com by jcjanasgroup

 

sursa foto/ o flickr.com by jcjanasgroup

Castelul Hatley Park, Canada

Construit in 1900 castelul are un trecut bogat in spate. Pe langa incarcatura istorica, acesta are si o incarcatura artistica, cladirea fiind folosita in multe filme .O petrecere de nunta aici, pentru 100 de invitati, variaza intre 3.500 si 4.000 de dolari.

hSursa foto gardenvisit.comatley_park_castle_600x

 

sursa foto/ www.gardenvisit.com

Andra Petrescu

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAsezarea invitatilor la masa, coduri de eticheta
Articolul următorWedding hostess – moft sau necesitate?

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here