Lista restaurantelor de nunta din Bucuresti

1317

Locatia nuntii este foarte importanta cand vorbim despre un eveniment de o asemenea anvergura: nunta. Restaurantele pe care le veti in gasi in lista restaurantelor de nunta Bucuresti va  ajuta sa gasiti cea mai buna oferta pentru organizarea evenimentului vostru.

Restaurant Bavaria Bucuresti

Va sta la dispozitie pentru orice eveniment pe care doriti sa il organizati. Dispune de sali incapatoare (80 de locuri la parter + 40 de locuri la etaj), personal amabil, calificat si meniuri special concepute atat pentru cei mai pretentiosi cunoscatori, cat si pentru cei care doresc sa incerce ceva inedit. Totul – la preturi de bun-simt, pentru o experienta autentic germana.
Adresa: Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, nr. 73-75 Sector 1, Bucuresti,
Capacitate sala: 100 locuri           Detalii                                                                   


Restaurant Bellagio Villa Bucuresti

Rafinamentul este ceea ce doreste sa defineasca Bellagio Villa. Prin ceea ce au creat – un spatiu elegant, linistit, relaxant, unde arta culinara si serviciile de inalta clasa sa se imbine intr-un mod fericit, si-au propus ca fiecare moment pe care il petreceti la ei sa va convinga sa reveniti cu placere. Totodata, isi doresc  ca stilul si eleganta atmosferei create pentru dumneavoastra sa dea noi insusiri, sa redefineasca notiunea de rafinament.
Adresa: Str. Vrejului nr. 21, sector 3, Bucuresti,
Capacitate : 2 sali > 70 + 70 locuri                 Detalii   


Wellness Cuisine Bucuresti
 Va aduce cele mai gustoase preparate, reprezentative pentru bucatarii celebre din intreaga lume. Preparatele “Spa Menu” sunt create sa intretina armonia mintii, corpului si a sufletului. Aceste preparate reflecta balanta perfecta intre nutritie si savoare.
Adresa : str.Progresului nr.2,
Telefon: 031.432.87.83 / 0731.662.114 / 0720.890.808,       Detalii   


Restaurant Burebista Bucuresti 

Va pune la dispozitie 110 de locuri si un meniu bine structurat, care este o fuziune intre bucataria traditionala romaneasca, preparatele vanatoresti si cele ale bucatariei internationale; muzica live de calitate, servicii impecabile, intr-o atmosfera placuta si calda.
Adresa: str.Batistei nr.14,
Telefon: 0755.041.490,                Detalii    


Restaurant Bolta Rece 

Restaurantul Bolta Rece  va asteapta cu preparate culinare din bucataria romaneasca dar si cu preparate internationale pentru cele ma idiversificate si rafinate gusturi. Restaurantul Bolta Rece dispune de mai multe saloane elegante,  ideale pentru organizarea diferitelor tipuri de evenimente.
Adresa: Str, Popa Savu, nr. 53-55, sector 1
Telefon: 0722.527.077            Detalii  

                      LISTA  TUTUROR  RESTAURANTELOR DE NUNTA DIN BUCURESTI    

Andra Petescu

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTarguri de nunta in 2013
Articolul următorPantofi de mireasa Benjamin Adams

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here