Wedding hostess – moft sau necesitate?

2487

Hostess-ii, in traducere libera gazde, sunt tineri (tinere) cu un aspect fizic placut, manierati, sociabili si foarte abili, imbracati festiv. Acestia au sarcina de a conduce oaspetii catre locul rezervat fiecaruia, intr-un mod eficient si organizat, evitand stanjenitoarele situatii care apar frecvent la inceputul receptiei, deoarece invitatii nu stiu ce loc le-a fost rezervat si se strang undeva in mijlocul salii asteptand sa fie condusi catre masa.

Asadar putem spune ca hostess-ii sunt un must-have cand vorbim despre o nunta perfecta. Fie ca echipa impreuna cu care lucrati la organizarea nuntii va ofera acest serviciu, fie ca apelati la o agentie de profil, trebuie sa precizam ca acest mic detaliu va poate usura mult munca.

In ultimii ani acest serviciu a devenit foarte popular in cadrul nuntilor. Este de la sine inteles ca o echipa de fete frumoase si baieti prezentabili va vor face ziua mult mai usoara si in acelasi timp vor da o nota de eleganta evenimentului dumneavoastra.

Daca ati visat dintotdeauna la o intrare grandioasa in restaurant si nu sunteti traditionalisti convinsi, puteti renunta la obiceiul de a primi invitatii impreuna cu nasii sau cu parintii, si sa lasati totul in seama “gazdelor”. Daca vi se pare totusi nefiresc sa nu intampinati voi invitatii, atunci hostess-ii va pot ajuta ca dupa ciocnirea cupelor de sampanie, sa ii conduca la mese. Astfel veti evita tot felul de neplaceri cum ar fi punerea in asteptare la usa localului a unor invitati, cat timp directionati alti oaspeti spre locurile lor.

Preturile variaza in functie de agentie si pornesc de la 30 euro/hostess pentru aproximativ 3 ore.
Pentru nuntile de marime medie sunt suficienti doi hostess, si pot fi, in functie de preferintele dumneavoastra, fie doua fete, doi baieti sau o fata si un baiat. Cei mai multi dintre ei sunt specializati in asemenea activitati, au experienta si nu trebuie decat sa le furnizati listele invitatilor in ordine alfabetica si cum i-ati impartit la mese, iar de restul se vor ocupa ei.

Andra Petrescu

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentOficiaza nunta intr-un castel din strainatate
Articolul următorRestaurante pentru nunta in Constanta

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here