Cor la cununia religioasa?

2903

Cununia religioasa este Taina de binecuvantare a unirii destinelor celor doi tineri si se spune ca in timpul slujbei harul Dumnezeiesc se coboara asupra mirilor. Datorita complexitatii acesteia, invitatii tind sa se plictiseasca.
Corul, in astfel de moment, poate anima atmosfera si produce incarcatura emotionala. Cantecele pe mai multe voci si glasurile puternice care se imbina armonios, trezesc toate simturile si iti dau adevarati fiori, facand din cununia religioasa un eveniment deosebit si memorabil.
Pretul. Pentru un cor format din 8 membri platesti in jur de 200 – 300 lei la o biserica si 300 – 400 lei la o catedrala. Bineinteles ca daca numarul membrilor ce formeaza corul este mai mare, atunci si costul va fi mai mare. Cand alegi un astfel de serviciu trebuie sa ai in vedere ca nasii platesc tot ceea ce tine de biserica, prin urmare, plata corului le va reveni tot lor.
Organizare. De obicei corul bisericii este format din barbati, dar la fel de frumos se aude si un cor mixt, atat cu barbati cat si cu femei. Ideal ar fi ca invitatii sa intre in biserica inaintea mirilor, iar cand acestia isi fac aparitia, corul sa inceapa sa cante. Astfel, acest moment va fi surprins de toti oaspetii, iar intrarea mirilor in biserica va fi cu adevarat impresionanta.
Sfaturi utile
Cred ca nu mai era necesar sa va spun ca trebuie sa supuneti corul la o proba pentru a vedea daca este pe placul vostru si ca trebuie sa va intelegeti de la inceput asupra pretului, insa am simtit nevoia sa punctez si aceste lucruri.
Vorbiti din timp cu preotul daca doriti acest serviciu. Nu toate bisericile au cor, asa ca este posibil sa platiti o taxa daca vreti sa aduceti unul.
Daca va intelegeti cu preotul sa aduceti un cor, atunci este imperios necesar sa planificati o intalnire intre acestia. Repertoriul si momentele cheie, trebuie stabilite de ambele parti pentru a nu iesi o harababura totala.
Puteti cere acest serviciu agentiilor care se ocupa cu planificarea nuntilor. Daca nu gasiti ceea ce va doriti, puteti apela la studentii de la seminarul teologic sau puteti opta pentru varianta studentilor de la facultatile de muzica.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTarguri de nunti in luna februarie 2012
Articolul următorLista formatiilor de nunta iasi

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here