Unde puteti face cursuri pentru dansul mirilor in Iasi?

870

Iti doresti ca primul vostru dans ca mir isa fie unul spectaculos si emotionant, dar dansul nu este cel mai bun atu al tau? Nu intra in panica, pentru toate exista o solutie.Iar in cazul acesta, cursurile de dans realizate de profesionisti sunt cea mai buna alegere.

In functie de gradul de dificultate in care te afli, un profesionist te poate ajuta sa alegi ceea ce ti se potriveste, cu alte cuvinte, te ajuta sa arati bine pe ringul de dans indiferent de cat de “stangaci” esti in ale dansului.

Club Dance Planet Iasi – www.clubdanceplanet.ro

Are  ca scop principal sprijinirea si coordonarea activitatiilor de dans sportiv de masa si de performanta pentru toate categoriile de varsta.Cursurile cuprind dansuri latino (Cha-Cha-Cha, Samba, Rumba, Jive, Salsa), dansuri standard (Vals lent, Tango, Valsvienez, Quick step).
Adresa: Iasi, StradaSararie, nr. 16,
Telefon: 0724.243.724;

Sensation Dance Iasi – www.cursuri-dedans.ro

Au o oferta variata de cursuri de dansuri care te vor relaxa, imbinand placutul cu utilul, incepand de la vals vienez pana la dans contemporan.
Adresa:Copou,  Str.GabaretIbraileanunr.4,
Telefon : 0746 225 735, 0755 327 274;

Dance Energy Iasi – www.dance-energy.ro

Iti ofera cea mai buna posibilitate de a imbina utilul cu placutul. Te asteapta cu o sala moderna, ritmuri cat mai variate si instructori specializati.
Adresa: Aleea Decebal, Nr.14, Iasi; sala de festitivitati a LiceuluiTeoretic “DimitrieCantemir,
Telefon: 0749.088.977 – Andreea Manolache, 0730.166.805 – Alex Necula; 

 Quasar Dance Iasi – www.quasardance.ro

Ofera o larga varietate de servicii in domeniul dansului. Momentele si conceptele coregrafice pot fi vizionate la spectacolele organizate de clubul Quasar Dance in Casa de Cultura a Studentilor, periodic, sau cu ocazia evenimentelor speciale.
Adresa: StrVasileConta nr 30,
Telefon: 0741966387;

 Dance Explosive Iasi – www.danceexplosive.ro

Organizeaza cursuri de dans dintre cele mai diverse.Pe langa clasicele dansuri de societate ofera si instructaj pentru street dance, dansuri orientale si chiar mix-uri de dansuri.
Adresa: Str. 14 Decembrie, Iasi;
Telefon: 0742-126914;

UnicDans Iasi – www.unicdans.ro

Clubul isi propune sa redea celor ce vor urmacursurile lor, amatori sau profesionisti, zâmbetul pe care poate  l-au pierdut si speranta de foarte bine.
Telefon:  0745 805 345;

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTargul de Nunta in Timisoara: Planifica-ti nunta intr-o zi” 2013
Articolul următorLimuzine de inchiriat in Iasi

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here