Camera video te intimideaza?

623

Filmul nuntii este una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le poti avea de la marele eveniment. Si asta pentru ca acesta este rezultatul unei sumedenii de sentimente si reactii care mai de care mai comice si mai neobisnuite.

 

In fata camerei de filmat pana si persoanele sociabile si increzatoare se rusineaza si nu stiu dintr-o data cum sa se comporte, cu atat mai mult daca nu au experienta in fata camerei de luat vederi. Este in regula sa fie imortalizate momentele in care te blochezi sau reactionezi cum nici nu credeai, insa nu e bine sa faci din asta un obicei, pentru ca vei realiza ca pe filmare nu esti tu.

Uita de camera.

Usor de spus greu de facut! Insa daca uiti ca esti filmat, vei trai mai intens momentele nuntii iar filmul va arata mult mai bine. Relaxeaza-te, deconecteaza-te, si lasa-te purtat de simturile proprii. Rezultatul va fi unul natural si detensionat.

Misca-te.

Miscarea va va ajuta in primul rand sa va destresati. Plimbati-va, dansati, topaiti, energia voastra pozitiva va fi transmisa cu siguranta si invitatilor. In plus, daca ramai blocat in anumite pozitii, filmul va fi monoton si plictisitor.

Zambeste.

Cocheteaza cu camera, imprieteneste-te cu ea, alinta-te. Jocul acesta va contribui in mare masura la acceptarea camerei ca pe un lucru normal. Nu zambi insa artificial, pentru ca se va simti crisparea pe fata ta. Daca esti fericit si zambesti camera va surprinde aceste momente, creand o amintire placuta pentru anii care vor urma.

Natura- cel mai bun aliat.

Spectacolul de culoare si forme ale naturii nu numai ca iti va distrage atentia si va alunga in mare parte emotiile, dar va constitui si un cadru ideal in care sa fie surprinse imagini cu voi ca miri, dat fiind faptul ca aceasta este “sufletul artei”.

Andra Petrescu

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFormatia Vexus / Cluj Napoca
Articolul următorCati bani dam la nunta?

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here