5 motive sa folosesti lumini ambientale la nunta ta

3005

Orice decor de nunta poate sa arate iesit din comun daca este iluminat corespunzator. Ancorarea in conventional nu va crea din evenimentul tau un spectacol. Nu te limita la stereotipuri, lasa imaginatia profesionistilor din domeniu sa realizeze un spectacolul de culoare si lumini folosind efecte speciale la nunta.

Efecte speciale create de lumini ambientale

1. Prin efectele speciale create de luminile ambientale, spatiul in care-ti vei organiza evenimentul se va transforma intr-un mod de nerecunoscut.

decor sala cu lumini

2. Cu ajutorul efectelor create de luminile ambientale , invitatii se vor distra mai bine, luminile ambientale creand o stare de buna dispozitie tuturor.

4www.perfectweddingcollection.com

Scoate in evidenta elemente de decor prin lumini ambientale

3. Cu ajutorul luminilor ambientale poti sa scoti in evidenta sau din contra sa ascunzi privirilor unele elemente de decor ale salii de nunta care nu sunt pe gustul tau.

Efecte de senzatie in sala de nunta, prin lumini ambientale

4. Luminile ambientale creeaza efecte de neuitat. Cu siguranta invitatii tai vor fi impresionati de aceste efecte de senzatie.

5. Daca iti doresti o nunta cu o anumita tematica, cu ajutorul efectelor de lumini, imaginatia ta nu are limite. Personalizeaza-ti evenimentul, pentru o nunta unica.

Surse foto

sursa foto principala Rob Dose Photography
www.perfectweddingcolection.blogspot.com
www.themodernjewishwedding.com
www.projectwedding.com

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentANTHIMOS – restaurant nunta Baile Felix
Articolul următorMANU PETRA fotograf nunta Oradea

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here