Cum se lanseaza lampioanele zburatoare?

638

Lampioanele reprezinta acompaniamentul perfect pentru o nunta ce are loc in aer liber dar si substituentul perfect al artificiilor. Evenimentul tau va ramane in memoria tuturor ca unul spectaculos datorita efectului magic pe care il creeaza. Dar… cum se lanseaza lampioanele?

Lampioanele zburatoare se inalta pana la 1200 m si pot zbura mai multi kilometri. Imaginati-va cerul impanzit cu mii de luminite, un tablou minunat si romantic ce va starni nostalgii si in acelasi timp un sentiment de bucurie.

Pentru ca totul sa se desfasoare in conditii de siguranta, trebuie sa tineti cont de anumiti factori. Chiar daca in general, o persoana specializata va fi acolo sa ajute la lansarea acestora, daca vrei sa le pregatesti o surpriza invitatilor prin a le inmana cate un lampion spre eliberare, trebuie sa fii si tu la curent cu regulile.

Instructiuni.

  • Dureaza aproximativ 30 sec.-1 min. pentru ca incinta lanternei sa se umple cu aer cald si sa o puteti lansa in aer.
  • Participantii la lansare trebuie sa stea cu spatele la directia din care bate vantul
  • Nu lansati lampioanele daca vantul este prea puternic sau daca ploua, in felul acesta cu siguranta veti ruina momentul care se dorea a fi unul impresionant.
  • Este interzisa lansarea Lanternelor Zburatioare de catre persoane aflate sub influenta alcoolului sau a drogurilor.
  • Verificati cu atentie lampioanele de eventuale defecte inainte de lansare.
  • Informati autoritatile locale competente daca vreti sa faceti o lansare de mare amploare.
  • Nu folositi Lanternele Zburatoare in perioade foarte calduroase sau uscate si nici in perioade de seceta prelungita pentru a evita un eventual incediu.
  • Lansati Lanternele Zburatoare numai in spatii exterioare deschise, largi, la distanta mare de copaci, linii de inalta tensiune, cladiri sau alte zone cu potential de pericol.
  • Daca localul unde are loc petrecerea este la o distanta mai mica de 10 km de aeroport sau cale rutiera circulata, utilizarea lampioanelor este interzisa deoarece luminile pot fi interpretate ca fiind un semnal luminos distragand atentia pilotilor si conducatorilor.

Respectand toate aceste instructiuni, veti avea parte de un eveniment savuros, fara incidente, cu multe zambete si reactii de uimire. Vezi aici  clasificarea lor si cum functioneaza cele zburatoare.

Sursa foto : www.flickr.com – by *dance

Andra Petrescu

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTarguri de nunta in 2013
Articolul următorPantofi de mireasa Benjamin Adams

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here