Gheata carbonica la nunta, efecte surprinzatoare

728

O nunta perfecta este cea cu cat mai multe elemente deosebite care sa suprinda invitatii si sa ramana cu amintirea unui eveniment cum nu au mai vazut pana la acel moment.

Pentru a realiza acest lucru trebuie sa cercetezi, pentru ca tot timpul va aparea ceva nou pe care sa-l poti folosi ca element de noutate si de impresionare.

Gheata carbonica este unul din elementele cu care ai putea sa creezi momente unice si mai mult decat atat, impresionante. Primul dans al mirilor, paharele de bautura sau chiar decoratiunile vor capata o nota de eleganta si de mister iar invitatii tai vor fi mai mult decat uimiti de efectele pe care le poate produce gheata carbonica.

Informatii utile

Gheata carbonica sau gheata uscata este obtinuta din dioxid de carbon lichid cu standarde de puritate pentru industria alimentara si poate veni in contact cu alimentele, spre exemplu  adaugata direct in bauturi,  obtii efectul de fum greu, efervescenta si racire, si nu iti fa griji, nu este toxica. I se spune gheata uscata deoarece se transforma din starea solida direct in starea gazoasa si nu lasa in urma umezeala sau alte reziduuri.

imagini-home_14

Aceasta este folosita in diverse domenii cum ar fi: industria farmaceutica si spitale, laboratoare de cercetare, transporturi speciale, racirea alimentelor, efecte speciale si divertisment. Are o temperatura de aproximativ -78,5 ° C si poate fi gasita sub forma de granule, placi sau chiar blocuri de diverse marimi. Daca te-ai hotarat sa folosesti astfel de produs, trebuie sa-i asiguri cele mai bune conditii de pastrare: depozitare la loc uscat, racoros si aerisit. Atentie, nu trebuie tinuta in frigider deorece exista riscul sa decupleze termostatul.

Trebuie sa porti obligatoriu manusi la manevrarea granulelor de gheata si foarte important, acestea nu trebuie inghitite, ele pot fi folosite doar dizolvate in lichide.

Idei de folosire

Primul dans. Poti obtine un efect feeric cu ajutorul ghetii carbonice, fumul efervescent creand impresia ca plutiti pe nori. Poate constitui cu succes substituentul masinii de fum. Fiind mai greu decat aerul, fumul produs cu ajutorul ghetii carbonice va ramane la nivelul gleznelor. Nu te ingrijora, acesta nu pateaza si este inodor..

Bauturi. Pusa in cocktailurile servite invitatilor, veti obtine niste bauturi “magice” cu un aspect inedit. Gustul nu va fi schimbat iar oaspetii se vor simti ca facand parte dintr-o alta lume. Efectul fumului care iese din pahare dureaza 3-4 minute.

gheata_carbonica_cocktail_2

Decoratiuni. Pusa in vase de diferite dimensiuni si forme, va crea o atmosfera deosebita pe care invitatii nu numai ca o vor aprecia dar nu o vor uita prea curand.

Piscine. Daca localul unde se desfasoara petrecerea dispune de o piscina sau fantani arteziene, fumul greu care se va degaja va impresiona si in acelasi timp va pastra acea nota de mister si extravaganta.

Informatii complete despre acest produs referitoare la pret, compozitie, utilizare si alte servicii le puteti gasi pe www.dioxid.ro, oferite de firma GKO Criosonics.

Andra Petrescu

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTarguri de nunta in 2013
Articolul următorPantofi de mireasa Benjamin Adams

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here