Formatii nunta in Cluj Napoca

675

Esti in cautarea unei formatii nunta in Cluj Napoca? Daca  iti doresti ca la nunta ta atmosfera sa fie intretinuta la cote maxime de o formatie care canta live , lista formatiilor din acest oras realizat de noi, iti va usura munca.

 

formatia vexus le mariage_ro.bmp


  • Wedding Music Cluj Napocawww.weddingmusic.ro

Opt formatii muzicale va pun la dispozitie toate genurile si stilurile de muzica si de divertisment, care ofera oricarui eveniment festiv un plus de atmosfera si eleganta. Va pune la dispozitie de la muzica la ceremonia religioasa pana la show instrumental pe ritm de dans.

Telefon: 0721 262 464; 0747 074 241; 


  • Orchestra Amadeo Cluj Napoca–  www.muzica-evenimente.ro

Este formata din muzicieni profesionisti, cu studii superioare de specialitate, solisti instrumentisti ai unor ansambluri muzicale de inalt nivel. Evenimentul sau nunta la care participa, devine in acelasi timp un spectacol de inalta tinuta artistica, dar si un prilej de petrecere, dans si voie buna.

Telefon : 0722 772114, 0722 342107;

E-mail: orchestra.amadeo@yahoo.com;


  • Gioia String Quartet  – www.gioiastringquartet.blogspot.com

Este un ansamblu instrumental clasic, format din doua viori, viola, violoncel si s-a format in 2005 din dorinta si placerea de a canta si de a aduce bucurie in sufletele oamenilor. Repertoriul este vast si abordeaza atat stilul clasic cat si cel contemporan (caffe, lounge, cover). 

Telefon: 0744 392 666;


  • Music Show Management Cluj Napoca

Va ofera servicii de planificare si implementare a evenimentului dumneavoastra inclusiv aparitia artistilor doriti la evenimentele corporate, concerte, petreceri private, evenimente speciale, festivaluri, targuri, gale.

Telefon: 0727 908 901;


  • Cvartetul Four Seasons Cluj Napoca

Cvartetul de coarde Four Seasons format din patru tinere absolvente de conservator va ofera muzica live pentru orice ocazie. Performanta artistica deosebita,repertoriu bogat,eleganta,disponibilitate la deplasari in afara orasului.

Telefon: 0722435759, 0728065369;

Andra Petrescu

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFormatia Vexus / Cluj Napoca
Articolul următorCati bani dam la nunta?

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here