Laura Maria Simion – fotograf nunta Cluj Napoca

723
Consider că fiecare eveniment, este unic și individual, scopul meu fiind acela de a capta imagini frumoase, vibrante, energice, care să surprindă magia evenimentului, unicitatea lui și a oamenilor din fotografii – zâmbetul sincer, iubirea și sentimentele pozitive ce ies la iveala în momentele speciale.
Iubesc oamenii …pentru că fiecare în parte este atât de diferit, de unic, de special… de neînlocuit, sunt fascinată de bebeluși și de tot ce înseamnă simplitate, puritate și zâmbet în ochii unui copil, îmi plac logodnele și zilele pline de tradiție și multă voie bună de nuntă.

Nu vreau să va plictisesc cu informații despre cât de mult înseamnă pentru mine fotografia, cât de mult îmi place să fotografiez la orice eveniment și cu orice ocazie. De-a lungul timpului m-am specializat pe fotografie de nuntă, botez, logodnă, ședințe foto de familie, maternitate, aniversări, make-up, evenimente mondene dar nu ocolesc nici fotografia de podium și fashion.

În ceea ce privește stilul de fotografiere ca fotograf de nuntă îmbin cu succes stilul clasic cu cel fotojurnalistic.

Pe lângă faptul că fotografia este o pasiune pentru mine, ea mă face să mă relaxez și să văd multe lucruri minunate pe care Dumnezeu le-a creat…Încerc să spun povestea unor oameni remarcabili, care știu să iubească, să râdă sau să plângă – emoții care pentru mine sunt foarte importante – aceste momente fac, ca fotografiile să fie pline de viață și interesante – mă voi regăsi la momentul potrivit pentru acele fotografii perfecte care vor rămâne în memorie peste timp.

Sunt foarte norocoasă să fac lucruri care îmi plac astfel am și oportunitatea de a cunoaște oameni interesanți, cu care sper că vom rămâne prieteni.

Cu drag Laura!
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTârgul de nunţi Sibiu Wedding Day, 2014
Articolul următorCosmin Chichisan formatie nunta Cluj Napoca

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here