Fotograf nunta sau cameraman in Cluj Napoca

737

Cauti fotograf nunta sau cameraman in Cluj Napoca? Iti doresti ca cel mai important eveniment din viata voastra, sa fie surprins de fotografi si cameramani profesionisti, lista de mai jos cu cei mai cautati fotografi sau firme din domeniu , te va ajuta sa faci alegerea potrivita.

Fotograf nunta Cluj Napoca / Clasic Dream 

Tin in mod special sa respecte autenticitatea evenimentelor prin surprinderea momentelor unice din cadrul acestora. Impartasesc esenta bunului gust, a elegantei si a rafinamentului adaptate la fiecare eveniment in parte.

Adresa: Cluj – Napoca, Str. Republicii nr. 17,

Tel: 0755 311 313,

E-mail: contact@classicdream.ro;


Fotograf nunta Cluj Napoca / Cristi Vescan Photography 

Ofera-ti amintiri de neuitat pentru o viata! Serviciile prestate sunt de cea mai inalta calitate, astfel incat si cel mai pretentios client va fi satisfacut de rezultate

Tel:0744 856 787;


Fotograf nunta Cluj Napoca / RomPol Media 

O echipa tanara de profesionisti care se remarca prin eficienta, promptitudine, si calitate. Evolutia continua ii determina sa duca la indeplinire si cele mai exigente dorinte. Exista pentru a crea imagini!

Tel: 0740 082 955,

E-mail: office@rompolmedia.ro;


Cameraman nunta Cluj Napoca / Studio Foto&Video 

Daca iti doresti ca amintirile sa ramana vii pentru tot restul vietii apeleaza la Studio Foto&Video. Scopul lor este sa va oferim esenta a ceea ce se vede, se simte, se traieste. Pentru a realiza poze de calitate si filmari care sa redea diverse sentimente si trairi va pune la dispozitie oameni cu experienta, creativitate, simt artistic bine dezvoltat si de asemenea aparatura de ultima generatie.

Tel: 0744705724,

E-mail: studioul.foto@gmail.com;


Cameraman nunta Cluj Napoca / Pro Nunta Cluj Napoca 

Firma care ofera servicii complete foto-video pemasura exigentelor voastre. Daca o poza valoreaza cat o mie de cuvinte, imaginile lor efectiv vor expune povestea voastra de dragoste asa cum nici voi nu ati reusit sa o surprindeti.

Tel: 0743 875 416, 0742 656 010,

E-mail: info@pro-nunta.ro;


Memories Forever 

Scopul lor este de a imortaliza cat mai natural fiecare emotie, traire, gest, precum si cele mai frumoase clipe petrecute in cadrul evenimentului vostru. Cu specialistii lor, nunta nu va mai dura doar o zi si o noapte, ci o viata intreaga.

Adresa: Negoiu nr.2A Cluj-Napoca Romania,

Tel: 0740366284,

E-mail: info@memoriesforever.ro;


Imagica Cluj Napoca 

Profesionalismul cu care lucreaza ii recomanda ca fiind cei mai buni in domeniul foto-video. Tot ceea ce inseamna trairi si emotii se vor resimti de fiecare data cand imaginile vor fi privite.

Tel: 0744 562 025;


Phantom Video 

Cea care conteaza pentru ei este in primul rand calitatea serviciilor. Pasiunea si experienta de peste 12 ani in domeniul filmarilor isi spune cuvantul atunci cand vine vorba de seriozitate si performanta.

Tel. : 0744 847 575.


Studio nunti Cluj Napoca 

Pasiunea si placerea depuse in munca pe care o fac ii recomanda de fiecare data. Specialistii depun eforturi pentru ca totul sa se apropie de perfectiune, rezultatele fiind extraordinare de fiecare data.

Tel: 0744 879 916,

E-mail: contact@studionunti.ro;

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAgentii nunta din Timisoara
Articolul următorFotografii de nunta in locatii inedite

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here