Limuzine de inchiriat in Iasi

14237
LIMUZINE INCHIRIAT IASI

LIMUZINE DE INCHIRIAT IASI

Ziua mult visata se apropie cu repeziciune iar tu nu te-ai hotarat asupra transportului. Limuzina, caleasca sau masina de epoca, toate vor iesi in evidenta, important este care se potriveste cel mai bine personalitatii tale dar si stilului nuntii.

Daca te-ai hotarat ca limuzina este cea care te face sa te simti implinita, trebuie sa stii si cat buget trebuie sa aloci acestui mijloc de transport.

MODELE LIMUZINE DE INCHIRIAT IASI:

Daca esti din Iasi, www.topmariage.ro iti pune la dispozitie trei modele de limuzine albe pentru ca evenimentul tau sa aiba acea nota de lux si eleganta la care ai visat dintotdeauna.

Limuzina de inchiriat > Chrysler 300C – model 2007 – 120 euro/h
Superba limuzina are o capacitate 12 persoane, dispune de TV plasma, DVD player, tapiterie piele full, climatizare: master turbo air conditioning, geamuri speciale fumurii, vizibilitate 0 din exterior ,ambianta de lux ,bar, 2 frigidere, 2 frapiere pentru sampanie si jocuri lumini prin fibra optica , suspensie speciala, tavan ce imita cerul stelat cu fibra optica, CD player cu sonorizare surround Hi-Fi. Cu un asa mijloc de transport invitatii vor ramane profund impresionati.

LIMUZINE INCHIRIAT IASI topmariage.ro- limuzina lincoln 2

Limuzina de inchiriat >  Lincoln – model 2004 – 110 euro/h
Cu o capacitate de 10 persoane , DVD -CD player , tapiterie piele full , climatizare AC, geamuri fumurii , ambianta de lux, bar, 1 frigider, o frapiera pentru sampanie, jocuri lumini prin fibra optica, limuzina Lincoln va face din evenimentul tau unul cu totul si cu totul special.

Limuzina de inchiriat > Lincoln – model 2000 – 110 euro/h
Are o capacitate 8 persoane, DVD -CD player, tapiterie piele full, climatizare AC, geamuri fumurii, ambianta de lux, bar cu 2 LCD, o frapiera pentru sampanie, jocuri lumini prin fibra optica. Este ideala pentru cuplurile carora nu le plac limuzinele foarte lungi sau care vor sa transporte cu ea doar persoanele foarte dragi si speciale.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentUnde puteti face cursuri pentru dansul mirilor in Iasi?
Articolul următorIti doresti o masina de epoca la nunta ta?

Cauta furnizori:

Cauta

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here