Porumbei albi pentru nunta in Iasi ?

1494

Esti din Iasi si cauti porumbei nunta? Porumbeii sunt o alternativa clasica la eliberarea unor baloane, aruncarea cu orez sau petale de flori. Ei reprezinta iubirea si uniunea mirelui si a miresei si adauga inca un moment de neuitat a ceremoniei de nunta. Eliberarea porumbeilor albi, in special la iesirea din biserica, a devenit insa o traditie mai mult decat simbolica in cadrul nuntii. Aspectul vizual si reactiile emotionale pe care le starneste face din acest obicei un trend.

La cununia religioasa sunt eliberati 20 – 25 de porumbei iar pe covorul rosu pasesc delicat cateva perechi de porumbei albi voltati ce intampina mirii proaspat casatoriti in fata lui Dumnezeu. Atat fotograful, cat si cameramanul vor putea imortaliza acest moment. Un serviciu unic care are un efect spectaculos asupra invitatilor si care da un aer de romantism nuntii dumneavoastra.

Daca esti din Iasi si iti doresti sa ai parte de un asemenea serviciu in cadrul evenimentului tau, iata cateva informatii care te-ar putea ajuta:

Pe www.lansariporumbeialbi.sunphoto.ro gasesti diverse variante de pachete de porumbei. Pentru 30 de porumbei voiajori trebuie sa scoti din buzunar 200 de lei, 50 de porumbei voiajori plus 8 porumbei rotati costa 450 lei iar pentru pachetele de peste 50 de porumbei voiajori si peste 10 porumbei rotati, pretul se poate negocia.

Trebuie sa stii ca exista si un pachet mai special, in care o pereche de porumbei este costumata in mire si mireasa. Pretul acestuia este de 100 de lei si poate fi comandat doar alaturi de unul din pachetele principale. Pentru alte localitati decat Iasi porumbeii  se pot trimite in localitatea respectiva in ziua solicitata , pretul fiind de 35 lei pentru fiecare porumbel iar numarul minim fiind de 10 bucati .

Pentru porumbei voiajori puteti apela si la PFA Gaita Ion din Iasi. Dedicatia pentru frumos si calitate face din cartea de vizita a acestuia un motiv pentru care sa apelati la dumnealui. Daca iti doresti doar 2 porumbei, platesti 50 lei, pentru un pachet de 12 porumbei ( 2 pentru mire si mireasa iar 10 care sa fie eliberati din cusca) platiti 100 de lei. Pentru un pachet de 30 de porumbei trebuie sa achitati in jur de 200 de lei iar pentru pachetele de peste 50 de porumbei, pretul este negociabil. In cazul in care vreti sa apelati la serviciile acestuia, il puteti contacta la numarul de telefon 0744621605 cu cel putin doua saptamani inainte de marele eveniment.

artem@straylight.ru_wedding_070809_243

Andra Petrescu

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFormatia Vexus / Cluj Napoca
Articolul următorCati bani dam la nunta?

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here