Fuentecapala, costumul care te transforma in vedeta

628

Fuentacapala,firma de croitorie masculina spaniola s-a nascut in 1963, fiind in familie deja la a treia generatie, fiind rezultatul vocatiei si daruirii pe care familia Vargas a depus-o in ultimii 48 de ani.

Designul Fuentecapala este o intrepatrundere dintre clasicism si avangardism insa pastrand un echilibru intre traditie si modernitate, aceasta fiind probabil si cheia succesului acestei marci si continuitatea pe care o are in timp in acest domeniu al costumelor pentru miri, in care concurenta este acerba.

Fuentecapala foloseste tesaturi de inalta calitate, folosind linii ale croielii rafinate si precise rezultand asfel un costum cu un finisaj perfect.

Fuentecapala, o marca de referinta

Aceasta marca deosebita de costume, si-a prezentat in 1995 lansarea “Colectiei de Ceremonie” masculina , o colectie cu un design elegant care a fost prezenta pe toate scenele de moda ale lumii, din Madrid, Barcelona, Milano, Paris.

In 2008, Fuentecapala lanseaza colectia “Kapala” , colectie avangardista apreciata de public.

Pentru anul 2011 Colectia Fuentecapala ne invaluie cu ritualurile vechilor egipteni creand o uniune maritala intre elemente pretioase. Pantalonii cu croiala dreapta si scaourile metalizate ies in evidenta in aceasta colectie simpla dar totodata plina de un farmec aparte. Materialele de lana si matase aduc si ele un element in flus de finete si eleganta acestei colectii 2011 de costume pentru barbati.

Culorile care reprezinta colectia Fuentecapala sunt: Negrul mat, sideful si acvamarinul, culorile si calitatea croielii definesc aceasta colectie ca un plina de sarm, modernitate si avangardism.

no images were found

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCautati cazare in Iasi? Iata cele mai cautate hoteluri.
Articolul următorIn jurul lumii – Casnicia si legile ei ciudate

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here