Costumul de mire, traditie si inovatie

3414

Moda nu se refera doar la trendul din domeniul rochiilor de mireasa., decoratiunilor de nunta sau in ceea ce priveste buchetul miresei. Moda este si pentru barbati un element de care se tine seama tot mai mult, pentru momentul unic din viata lor.

Cu greu se mai poate tine cont de traditii de nunta, mai ales in Romania secolului 21, unde traditiile incep sa devina, acele lucruri care plac mireselor si mirilor luate de pe internet, vazute la o nunta si adaptate propriei lor nunti.

11

Moda nu se refera doar la trendul din domeniul rochiilor de mireasa., decoratiunilor de nunta sau in ceea ce priveste buchetul miresei. Moda este si pentru barbati un element de care se tine seama tot mai mult, pentru momentul unic din viata lor. Armata de designeri si stilisti din domeniul modei masculine au creat pentru 2011, costume de miri elegante si sofisticate,unele modele ne duc cu gandul la adevarati oameni de afaceri  dar in haine de sarbatoare.

Designerii spanioli din domeniu, au renuntat la clasicul si rigidul negru  pentru costumele de miri si au adoptat o serie de culori mai vii, ocru, bronz, cu linii subtiri, o intoarcere la rafinament si eleganta croielii, o contopirea perfecta dintre traditie si inovatie.

22

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCastello – restaurant nunta Baile Felix
Articolul următorANTHIMOS – restaurant nunta Baile Felix

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here