Sfaturi pentru machiajul de nunta

615

Machiajul de nunta nu are scopul de a schimba intregul aspect al miresei prin aplicarea lui in strat gros si de a folosi toate produsele simultan. Trebuie insa sa ofere posibilitatea miresei de a-si pune in valoare frumusetea naturala a fetei iar machiajul de nunta doar sa diminueze sau sa faca mai putin evidente micile defecte.

Machiajul si starea de confort

Cand e vorba de machiaj de nunta,  nimic nu e mai important decat linistea pe care o ofera acesta in cea mai emotionanta zi din viata unei femei. Machiajul trebuie sa ofere incredere si totodata sa atraga atentia tuturor, mireasa fiind mereu in centrul atentiei la o nunta, toate privirile sunt aruncate asupra ei precum asupra unei actrite de la Hollywood.

Este esential ca baza pe care se aplica machiajul, sa fie perfect curata, un lucru foarte important in momentul aplicarii machiajului, fiind astfel si o baza buna pentru alte culori care vor fi aplicate. Puteti alege dintre o varietate de larga de produse lichide sau compacte care sunt pe baza de creme. Praful de machiaj mineral va ofera siguranta ca machiajul vadura pe toata durata nuntii.

 Aspectul natural al machiajului

Ce este important la machiaj este faptul ca acesta trebuie sa aiba o stralucire naturala prin aplicarea fardului la  obraji. Cu siguranta nu doriti sa aratati palida la nunta sau chiar in pozele de la nunta, acolo unde orice detaliu iese in evidenta. Puteti folosi un fard de obraz de culoarea caisei sau de culoare roz care sa se potriveasca cu tonurile pielii voastre.

Accentul asupra ochilor in machiaj

In ceea ce priveste machiajul in ziua nuntii, un element important il reprezinta ochii, de aceea este esential ca acestia sa iasa in evidenta. Daca aveti cumva genele scurte este recomandat sa aplicati gene false pentru un “look” complet in ceeea ce priveste machiajul de nunta. Genele false avantajeaza si persoanele care au ochii mici, facandu-i sa para mai mari si mai stralucitori.

Luciul buzelor

Da-ti buzelor un aspect stralucitor prin aplicarea unui gloss de buze, pentru un luciu suplimentar, incercand sa folositi doar culori cat mai apropiate de cele naturale, pentru un efect uimitor.

In final, ca sa faceti ca machiajul de nunta sa tina pe toata durata nuntii, folositi o pudra translucida si folositi-o pentru a  acoperi partile stralucitoare. Si… nimic nu te poate face sa arati mai frumos in ziua nuntii decat un zambet “dulce” care sa te binedispuna si sa ti ridice moralul in cazul in care esti cuprinsa de emotii.

Sursa: pester.com

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFormatia Vexus / Cluj Napoca
Articolul următorCati bani dam la nunta?

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here