Rochia de seara si cumparaturile online

553

Rochia de seara a fost intotdeauna regina oricarei petrecerii, a fost permanent sub lupa admiratorilor si nu in ultimul rand, motivul unui interminabil duel al privirilor intre detinatoarele rochiilor de seara.

Fie ca e vorba de perioada de dinainte casatoriei sau dupa nunta, rochia de seara a fost intotdeauna regina oricarei petrecerii, a fost permanent sub lupa admiratorilor si nu in ultimul rand, motivul  unui interminabil duel al privirilor intre detinatoarele rochiilor de seara. Designerii consacrati de rochii de seara, rochii de cocktail, sau rochii casual de petreceri ne intampina si in 2011 cu modele parca tot mai elegante.  In fiecare an, modele avangardiste si materiale de culori surprinzatoare vin sa ne surprinda privirile dar uneori ne golesc si buzunarele. Rochiile lungi,  cu cristale, perle,  corsete, trena din diferite materiale incepand de la tulle, saten, sau organza sunt atractia oricarei petreceri iar daca imbracati o rochie a unui designer mai renumit cu siguranta iesiti in evidenta daca acesta este unul dintre scopuri.

Alternativa, micile ateliere de creatie

Cum nu toata lumea isi permite sa cumpere o rochie “de marca”, in Romania exista si alternativa atelierelor de creatie de dimensiuni mai mici, ateliere care ofera clientelor dornice de rochii unice si un pret mai apropiat de realitatile cotidiene. Pe langa aceste ateliere, daca sunteti in cautarea unei rochii de seara sau petrecere aveti la dispozitie si site-uri specializate, cu posibilitatea de cumpararea online a acestora.

Rochie de seara cumparata de pe internet

Daca ati optat pentru acest tip de cuparaturi online, ce este important de stiut este faptul ca produsele comandate de pe site-uri pot fi returnate si conform O.G. 130/2000 “ consumatorul are dreptul  de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau,in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. “

 In ultimii anii, trend-ul cumparaturilor online a fost in crestere, evident afectat si acesta de criza, insa acest sector al magazinelor online de rochii de seara, petreceri sau cocktail a avut o scadere mai putin accentuata a vanzarilor, multe persoane facandu-si un obicei din a comanda produse de pe internet, unele dintre avantaje fiind costurile mai mici ale acestora sau posibilitatea de a gasi mai usor dintre multitudinea de site-uri romanesti sau straine, rochia care se potriveste cu personalitatea fiecareia.

Cumparaturile online in ceea ce priveste rochiile de seara, cocktail sau casual sunt si vor ramane o alternativa la  cumparturile clasice cu avantajele si dezavantajele sale.

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTarguri de nunta in 2013
Articolul următorPantofi de mireasa Benjamin Adams

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here