Mauritius, luna de miere pe o plaja exotica

2010

Mauritus se afla in Oceanul Indian, in estul Africii si al insulei Madagascar, este locul ideal pentru o luna de miere intr-un paradis tropical, cu plaje pline de palmieri pazite de munti de diferite forme si vegetetie luxurianta.

Acesta insula are o populatie mai cosmopolitana, poate si datorita faptului ca este o insula virgina fata de altele, o insula mai tanara, Mauritius apare pentru prima data pe harta araba, abia in secolul al xv-lea, pana in 1700 fiind sub conducere olandeza, inca 100 ani franceza, iar din 1810 pana in 1968 a fost sub posesiune engleza. Mauritius este o tara independenta abia din 1968.

Populatia este formata din africani, indieni, europeni, si asiatici de origine chineza si numara 1 000 000 locuitori, capitala Pourt Louis cu 170 000 locuitori poarta numele regelui Louis al xv-lea, al Frantei.

Temperaturile in Mauritius

Conditiile atmosferice de pe  cele patru coaste din Mauritius sunt ideale pentru turism pe aproape toata perioada anului. Daca doriti sa va planificati luna de miere in Mauritus, tineti cont si de urmatoarele informatii in ceea ce priveste conditiile meteo

  • Coasta de NORD

–         temperatura decembrie min/max 23-31 C

–         zile ploioase in decembrie –  4

–         temperatura iulie min/max 19/26 C

–         zile ploioase in iulie – 2

  • Coasta de EST

–  temperatura decembrie min/max 22-29 C

–         zile ploioase in decembrie –  6

–         temperatura iulie min/max 18/24 C

–         zile ploioase in iulie – 5

  • Coasta de SUD

–  temperatura decembrie min/max 22-29 C

–         zile ploioase in decembrie –  7

–         temperatura iulie min/max 19/25 C

–         zile ploioase in iulie – 5

  • Coasta de VEST

–  temperatura decembrie min/max 23-31 C

–         zile ploioase in decembrie –  2

–         temperatura iulie min/max 18/24 C

–         zile ploioase in iulie – 2

Dupa cum se poate vedea nu exista diferente foarte mari intre anotimpuri, in ceea ce priveste temperaturile ele difera un pic in functie de coasta pe care va ganditi sa va petreceti vacanta, Mauritius fiind locul ideal pentru o luna de miere ca-n povesti. Atunci cand faceti o rezervare pe aceasta insula, fie ca mergeti la o agentie de turism, sau va organizati singuri luna de miere , este important sa cereti informatii in ceea ce priveste coasta pe care se afla hotelul unde doriti sa va cazati.

Cina romantica pe submarin

Ce poate sa fie  mai romantic decat o cina pe un submarin, inconjurati de corali si tot felul de vietati marine care se plimba prin fata geamului de pe submarin … iar voi cu un pahar de sampanie si tot felul de mancaruri exotice, el, spunandu-ti din nou ca te iubeste?

Daca nu sunteti genul de personae romantice, insulele Mauritius va ofera si alte moduri de distractie, unul dintre ele fiind plimbarea cu scuterul sub apa. Da, scuter sub apa brevetat in Mauritius, scuter pentru 2 persoane, folosit de mii de turisti. Daca doriti sa experimentati acest tip de sport, este necesar sa vorbiti cu agentiile de turism sa va faca o rezervare din timp, pentru ca programarile sunt pline pe cateva saptamani inainte.

Un sejur in Mauritius

Ca si alte insule, nici Mauritius nu este o insula pentru orice buzunar. Biletul pentru un sejur de 8 zile/7 nopti este de 1200 –1500 euro, dar nu este inclus biletul de avion, transferul aeroport hotel – hotel aeroport, transport care in Mauritus se poate face si cu elicopterul ( 600 eur), asigurare medicala obligatorie,. In total se paote ajunge la un pret de 2500 euro/ pers pentru un sejur in Mauritus sau chiar si mai mult in perioada sarbatorilor cand sunt preturile cele mai mari.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFormatia Vexus Cluj Napoca
Articolul următorCati bani dam la nunta?

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here