Celebri și devotați infidelității

1437

 ”Problema căsătoriei este că se termină în fiecare seară după ce faci dragoste, și trebuie să o reconstruiești în fiecare dimineață înainte de micul dejun”, spunea scriitorul columbian Gabriel García Márquez.

Politicieni celebri, fotbaliști și vedete de la Hollywood, idolii multora dintre noi mai calcă și ei strâmb. Au fost prinși și au provocat scandal după scandal. Iată cele mai răsunătoare infidelități ale celebrităților:

  1. Relatia dintre Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al Californiei și soția sa, Maria Shriver, membră a dinastiei Kennedy, a luat o întorsătură şocantă când Schwarzenegger a recunoscut că a născut un copil din afara căsătoriei acum 10 ani. Indiscreţia relatărilor au determinat-o pe Shriver să-și părăsească soțul după 25 de ani de căsătorie. “Acesta este un moment dureros şi sfâşietor”, a mai spus aceasta.

2. Scandalurile sexuale de la Casa Albă s-au ţinut lanţ, legăturile extraconjugale fiind o practică obişnuită încă din vremea primului preşedinte al Americii, George Washington. Cel mai cunoscut este fără îndoială cel legat de numele lui Bill Clinton şi de cel al Monicăi Lewinsky. În 1998, tânăra a dezvăluit presei că a făcut sex oral cu preşedintele, chiar în biroul acestuia. Clinton a negat iniţial acuzaţia, pentru ca, ulterior, să admită ca a avut “relaţii inadecvate” cu Monica./ sursa foto> www.entertainment.ca.msn.com

3. Jucătorul de golf Tiger Woods i-a mărturisit soţiei sale, Elin Nordegren, că a avut 121 de relaţii extraconjugale în timpul căsniciei lor de cinci ani. Sportivul în vârstă de 36 de ani a discutat cu soţia sa în timpul unei vizite făcute de aceasta la clinica specializată în dependenţa de sex, în care a fost internat Woods.

4. Căsătoria dintre Sandra Bullock și Jesse James a fost considerată ca fiind una dintre cele mai solide legături de la Hollywood. Jesse James a căzut în dizgrație la Hollywood după ce a înșelat-o pe simpatica Sandra Bullock cu un fotomodel foarte tatuat, Michelle McGee, supranumită “femeia Marilyn Manson”.

5. Hugh Grant a înșelat-o pe superba Elizabeth Hurley cu o cunoscută prostituată de la Hollywood – vulgară și urâtă, după gustul multora. Chai daca despertirea dintre cei doi a avut loc acum 10 ani, au ramas in continuare buni prieteni.

6. Din rândul politicienilor infideli face parte și John F. Kennedy. Preşedinte al Statelor Unite între 1961 şi 1963 (când a fost asasinat), acesta a avut relaţii cu mai multe femei în timpul mariajului său cu Jacqueline Bouvier, existând suspiciuni că ar fi avut o relaţie şi cu actriţa Marilyn Monroe.

Vrajmasu Cristina

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCele mai trasnite tradiţii de nuntă din lume
Articolul următorCu ce ne îmbrăcăm la cununia civilă?

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here