Halle Berry si lupta pentru custodia fiicei sale

909

Actriţa Halle Berry nu a vorbit niciodată despre lupta ei cu fostul soţ, Gabriel Aubry, pentru custodia fiicei sale. Pentru prima dată într-un interviu acordat publicaţiei “Extra”, actrita de 43 de ani, a vorbit în cele din urmă despre o acţiune în justiţie fără a da însă detalii exacte.

“A fost un an plin de provocari. Atunci când exista un copil implicat, este o usurare cand poti rezolva lucrurile într-un mod bun”, a spus Berry. “Problemele noastre nu au fost niciodata pentru cine o obtine, cu cine va sta. Amandoi stim ca un copil are nevoie de ambii parinti.”

Site-ul www.starpulse.com mai precizeaza si declaratia actritei despre aceasta situatie…  “uneori, un cuplu, poate ajunge la un impas. Avem nevoie de un tribunal si i un judecator sa ne ajute sa rezolvam  unele dintre problemele delicate si sunt atat de fericita ca am ajuns la aceasta decizie, pentru ca de dragul ei, aceasta este cea mai buna modalitate. Amândoi o iubim mai mult decât viata”.

Castigatorul premiului Oscar, Gabriel Aubry este de ceva timp in  lupta cu fosta sotie, modelul francez-canadian Aubry. Ei se judecca pentru custodia fetitei lor de 3 ani, Nahla. Cuplul s-a despartit în aprilie 2010.

Pare ca problemele se tin lant de Halle Berry. Aceasta a fost recent scoasa din debutul pe Broadway în productia “Mountaintop”, iar  producatorii  atribuie acest esec  “problemelor de custodie.”

Insa un articol publicat in “People” dezvaluie ca  informatia  este incorecta. Potrivit unei surse apropiate actritei , aceasta nu a fost scoasa din joc din cauza problemelor de custodie, “Ea a avut un conflict de munca , a declarat sursa.

De asemenea, apropiata actritei  a vorbit  si despre lupta pentru custodie. “Halle nu a fost niciodata pentru custodia completa . Nu despre asta e vorba. Oricare ar fi rezultatul, ea nu a luptat pentru asta. Au fost doar alte probleme pe care nu le-au putut rezolva si prin  urmare, instantele au trebuit sa intervina. ”

In prezent, Berry se intalneste cu  actorul Olivier Martinez. Relatia lor a inceput dupa despartirea de fostul sot , Gabriel Aubry.

Sursa: www.pulsestar.com

Cristina Vrajmasu

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCum sa faci o nunta ieftina !?
Articolul următorTarguri nunta in luna martie 2012

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here