Cununia civila, in aceeasi zi cu nunta?

2600

Cununia civila, se organizeaza deobicei in aceeasi zi cu cununia religioasa si petrecerea de nunta, mai ales in ultimul timp, cand multe din salile de nunti sau restaurante pot organiza si cununia civila.

Aceasta este intrebarea pe care si-o pun multe dintre mirese sau multi dintre miri, atunci cand ajung la momentul planificarii casatoriei, atunci cand aseaza totul pe hartie si evident ca  incep sa apara si discutiile contradictorii in familie si intre familii.  Daca aveti norocul sa faceti nunta pe cont propriu si nu aveti nevoie de ajutorul financiar al familiei, atunci scapati de cateva din probleme.

Cununia civila in aceeasi zi cu nunta, avantaje

Cununia civila, se organizeaza de cele mai multe ori in aceeasi zi cu nunta, din motive practice si nu in ultimul rand din motive financiare. De ce aceste doua motive? Pentru ca  toate fiind in aceeasi zi nu sunt necesare atat de multe pregatiri de nunta separate. Pentru cununia civila, machiat mireasa, coafura, invitati sau rude din strainatate sau din indepartare, transportul acestora, buchete flori, fotograf, masa de dupa cununia civila,  toate acestea ar creste costurile nuntii in cazul in care s-ar dori organizarea acestora in doua zile separate. Acestea sunt avantaje de ordin financiar dar si  de  organizare a nuntii , in raport cu  organizarea  in zile diferite a cununiei civile.

Cununia civila in aceeazi zi cu nunta, dezavantaje

Daca analizam cu atentie si  vedem care sunt prioritatile nuntii, dezavantajul major, la organizara cununiei civile in aceeasi zi cu nunta este oboseala. Este de-a dreptul epuizant sa faci toate trei  evenimentele in aceeasi zi, civil, religios si petrecerea de nunta iar rezultatul final, daca faceti nunta de seara, este acela ca in miez de noapte la propria nunta v-ati dori sa fiti in pat. Pe langa oboseala in ziua nuntii cu cununia in aceasi zi, exista si cateva elemente pe care nu le-ati luat in calcul in momentul in care v-ati gandit sa scapati mai repede cu nunta si sa le faceti pe toate in aceeasi zi. Iata cateva dintre surprizele neplacute de la nunta, care ar putea sa va strice ziua: – ora progaramarile pe care le-ati facut la coafura, machiaj, starea civila, biserica sa se suprapuna din diferite motive, unii invitati va anunta la strea civila ca nu mai pot veni, fiind astfel necesare rearanjare meselor sau a invitatilor la masa si stres si stres.

In concluzie, cununia civila e bine sa o programati in functie de dorintele voastre si sa nu va lasati influentati de rude, prieteni si alti binevoitori care doresc sa va ajute. Cununia in aceeasi zi cu nunta are avantajele sale dar este  la fel de adevarat ca exista si un revers al medaliei.

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFormatia Vexus Cluj Napoca
Articolul următorCati bani dam la nunta?

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here