Idei pentru muzica de nunta

1230

Muzica de nunta are un rol important la nunta voastra, unii spun ca este cel mai important element pentu o nunta reusita. Muzica aleasa de catre voi va influenta buna dispozitie a invitatilor si aprecierea lor si bucuria participarii va fi cu atat mai mare cu cat ei vor pleca bine dispusi de la nunta voastra.

Pentru aceasta, pentru o bucurie maxima a invitatilor trebuie sa luati in considerare cateva sfaturi in ceea ce priveste muzica de nunta, desi cu siguranta nu veti reusi sa-i multumiti pe toti, macar veti putea sta cu constiinta impacata ca ati incercat totul.

Fie ca este o nunta cu la care ati ales un Dj , formatie cu lautari care canta live sau poate chiar amandoua, este important momentul in care se foloseste un anumit gen de muzica si volumul acestuia.

Muzica la nunta in timpul servirii mesei

In timpul servirii mesei de nunta, a supei, este evident faptul ca muzica pe aceasta perioada trebuie sa fie in surdina si daca exista posibilitatea ca aceasta sa fie de la un calculator si nu cantata de formatie, ar fi si mai bine. Este important pentru invitatii vostrii sa se poate auzi, socializa in partea de inceput a nuntii, dupa aperitive.

Selectarea melodiilor de nunta

Incercati sa faceti o selectie cat mai elaborata a melodiilor care vor fi cantate sau vor fi folosite de DJ, specificand si perioada in care vor fi cantate aceste melodii la nunta voastra. Totusi nu faceti greseala de a impune exclusiv melodiile voastre dj ului, ci lasati-l sa-si faca meseria de profesionist si sa-si puna in valoare talentul de a ridica oamenii de la masa schimband ritmul melodiilor sau genul in functie de momentul nuntii.

Stilurile de muzica de la petrecere

In ceea ce priveste stilurile de muzica pe care sa le folositi , cred ca este important ca la o nunta sa nu insistati la extrem cu acelasi stil de muzica, fie ca sunt manele care plac tuturor invitatilor ( credeti voi), rock, sau populare. Incercati sa multumiti pe toata lumea oferind cate un pic din fiecare gen muzica.

Muzica legala la nunti

Atentie, daca veti folosi muzica la nunta voastra de pe calculator, este important ca firma de sonorizare sau cel foloseste instrumentele de sonorizare sa aiba, licente autorizate si originale pe calculator, la fel si muzica fiind necesar sa fie legala cu drepturi de autor, altfel puteti sa aveti surpriza ca la un control sa riscati sa se opreasca toata sonorizarea iar nunta voastra din cea mai visata zi sa devina un cosmar de neuitat.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentManastirea Sfintei Cruci, Oradea
Articolul următorCele mai trasnite tradiţii de nuntă din lume

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here