Idei pentru afisarea numelor mirilor

2585

Cand vine vorba despre un eveniment atat de important cum este nunta,si ai nevoie de idei pentru afisarea numelor mirilor pe ringul de dans , creativitatea joaca un rol foarte important,. Firmele specalizate din domniu va vor ajuta sa iesiti din tipare iar ziua cea mare sa ramana in amintirea tuturor ca una spectaculoasa.

Joaca-te cu ideile, pune-ti mintea la contributie si fa ca detaliile pe care multi le ignora sa-ti personalizeze petrecerea intr-un mod inedit. In felul acesta cu siguranta vei reusi sa ai o nunta trendy si extrem de placuta pentru invitatii tai. In plus, te vei simti mult mai util si mai energic.

Unul din detaliile care poate schimba aerul unei nunti obisnuite este modul de afisare al numelor mirilor.

idei pentru afisarea numelor mirilor

Luminile gobo.  Fac parte din luminile inteligente, tot mai des folosite la nunta . Fasciculele luminoase te pot ajuta sa proiectezi oriunde in locatia nuntii initialele sau numele intregi, personalizate in functie de dorintele tale.  Fasciculul poate ramane fix, astfel incat pe toata durata petrecerii, numele voastre sa ramana afisate, sau mobil, ca pe durata primului dans de exemplu, proiectia sa se miste pe suprafata ringului. Forma si culoarea se poate schimba dupa preferinte. 

Banner. Imprimati numele voastre pe un banner imens, pe care sa il accesorizati in functie de tematica nuntii. Acesta poate fi plasat in spatele mesei de prezidiu sau la intrare, pentru ca invitatii sa fie siguri ca au nimerit la nunta care trebuie. Acesta poate fi folosit si pe post de fundal al fotografiilor pe care le veti face cu invitatii. Pentru o nunta rustica, puteti grava numele voastre pe o pancarta din lemn, care ulterior poate deveni obiect decorativ in viitoarea voastra casa.

Monograme din plante. O idee inedita care poate servi si drept decor de nunta. Plantele agatatoare sau chiar cele normale pot fi folosite pentru a realiza monograma numelui vostru. Cu ajutorul unei firme specializata in decoruri veti obtine un rezultat uimitor .

Initiale deosebite. Daca vreti sa simtiti ca ati participat mai mult la nunta voastra decat cu ideile, puteti confectiona singuri initialele care vor impodobi sala de petrecere. Tot ce va trebuie este niste carton din care veti decupa initialele, diverse materiale sau flori (in functie de celelalte decoruri folosite sau de tematica nuntii) cu care le veti accesoriza dupa care le plasati in locul unde va convine cel mai mult, agatate cu panglici sau lipite.

Placi inmatriculare. Pe langa personalizarea nuntii prin imprimarea initialelor sau a numelor pe servetele, husele scaunelor, marturii etc, mai exista si varianta imprimarii placii de inmatriculare. Cele mai indicate sunt placile cu efect glitering ,efectul in sine fiind de stralucire multicolora in functie de lumina schimbandu-si nuanta.

Andra Petrescu

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFlorarii şi buchete mireasa Iasi
Articolul următorNEW CARS – inchiriere limuzina Alba Iulia

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here