Justin Bieber vrea sa se insoare

669

La doar 17 ani, Justin Bieber vrea să se însoare. Mai mult, acesta pare hotărât să facă și copii până la 30 de ani. De când trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de vedeta Disney, Selena Gomez, adolescentul considerat un fenomen al muzicii pop, a început să sară deja peste etape.

Potrivit NowMagazine, Justin Bieber plănuiește s-o ceară de nevastă pe iubita lui, Selena. Acesta susține că s-a hotarât să facă acest pas după ce a aflat de accidentul prietenului său Sean Kingston. ”Justin e foarte îngrijorat pentru prietenul său Sean, iar accidentul pe care acesta la suferit, l-a făcut să realizeze că viața este prea scurtă pentru a aștepta momentul potrivit sau pentru ați urma inima, deoarece oamneii cred că ești prea tânăr pentru a ști ce vrei”, relatează jurnaliștii de la NowMagazine.co.uk.

Totuși, se pare că unii dintre fanii lui Bieber n-ar fi foarte încântați dacă el s-ar căsători cu Selena. Artista a primit din nou amenințări cu moartea de la ”Beliebers”, cum își spun câțiva fanatici. ”Selena, am să te omor noaptea, chiar la tine în pat” sau ”Selena Gomez e periculos de aproape de o moarte lentă și dureroasă” sunt câteva dintre mesajele de amenințare primite.

Chiar și așa, după vacanța petrecută în insulele Maui, relația celor doi a devenit și mai serioasă. Justin Bieber a trecut la următorul nivel în relația sa cu frumoasa Selena, și a dus-o acasă să o prezinte părinţilor. El a luat-o în vizită la familia lui, în Canada, unde s-au întâlnit cu tatăl lui Justin, Jeremiah, sora lui vitregă, Jazmyn şi fratele vitreg, Jaxon, proveniţi din relaţia tatălui lui Justin cu cea de-a doua soţie. Cei care i-au văzut împreună într-un parc din Toronto au declarat că ”Păreau o mare familie fericită. Cei mici au plăcut-o mult pe Selena, râdeau și glumeau împreună.”

Cu toate că nu au foarte mult timp de când formează un cuplu, cei doi îndrăgostiți făcându-și publică relația în februarie anul acesta, Justin și Selena par mai hotărâți să facă acest pas decât alte cupluri cu ani de zile de relație la activ.

Conform revistei americane, cel mai probabil Justin o va cere în căsătorie pe iubita sa, luna următoare. Mai exact, de ziua ei de naștere, pe 19 iulie, în cadrul unei petreceri pe care el o va organiza pentru ea.

Sursa: www.twinpic.com

Vrajmasu Cristina

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCum sa faci o nunta ieftina !?
Articolul următorTarguri nunta in luna martie 2012

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here