Momente inedite in cadrul nuntii

1125

Ziua nuntii – unul din cele mai importante momente din viata – implica o sumedenie de pregatiri si griji. Totul trebuie sa iasa bine, de la rochia de mireasa pana la tortul de nunta, iar petrecerea de seara trebuie sa fie una impresionanta si de neuitat.


Momentele clasice precum eliberarea porumbeilor la iesirea din biserica, intrarea fastuoasa cu o masina spectaculoasa sau focul de artificii de la miezul noptii le regasim la majoritatea nuntilor. Daca iti doresti o nunta personalizata dar esti in pana de idei, iata cateva sfaturi utile:

  • Cadouri surpriza. Ofera-le invitatilor o fotografie inramata cu voi. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai ramele foto, un fotograf cu aparat care face poze instant si in momentul sosirii invitatilor la local imortalizezi momentul. Ii vei surprinde placut , si, mai mult decat atat, vor ramane cu o amintire frumoasa.
  • Dansul de deschidere. Daca vrei sa fii mai special, si sa nu deschizi petrecerea cu binecunoscutul vals, poti sa surprinzi invitatii printr-un colaj de melodii care include mai multe stiluri de dans. Daca vrei si mai multa spectaculozitate, implica in aceasta mica surpriza si domnisoarele si domnii de onoare.
  • Trucuri magice. Pentru a mentine starea de entuziasm, poti angaja cativa iluzionisti care sa se plimbe pe la mesele invitatilor si sa-i vrajeasca cu cateva trucuri. Ca este vorba despre trucuri cu carti, monede sau batiste, cu siguranta momentul va fi savurat din plin si discutat si cateva zile dupa.
  • Moment artistic.  Adu un plus de valoare nuntii tale printr-o trupa de dansatori profesionisti. Prin eleganta si vitalitatea lor vor reusi sa capteze atentia tuturor si chiar sa ridice invitatii de pe scaune.
  • Festivitate de premiere. Dupa miezul noptii poti oferi diplome de merit invitatilor: pentru cel mai bun dansator, pentru cea mai zambareata persoana, pentru cea mai reusita coafura (diploma aceasta poate merge la un domn cu o chelie grozava).

Andra Petrescu

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFormatia Vexus Cluj Napoca
Articolul următorCati bani dam la nunta?

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here