Culisele unei nunti perfecte – 11 ianuarie 2012 – Bucuresti

911

*Rhea Costa* si *Dior Make-up* au placerea de a va invita in culisele nuntii perfecte, la o vizionare in exclusivitate a colectiei *Rhea Costa Bridalissima*.

Backstage of the perfect wedding “este un spatiu conceptual care reuneste elementele nuntii de vis si specialistii care o pot transforma in realitate. Te asteptam cu drag, in universul special creat împreuna cu Malvensky, Diamond Boutique, Van Vask, Tudor Personal Tailor, Pink&Blue,Golden Point, Zinnia Floral Design, Molecule F, Chambord, Shiny Events, Honeymoon Concept si make-up Dior.

RC Bridalissima Look1

*Colectia Bridalissima* este un mix de piese si accesorii speciale, din care fiecare mireasa poate alege pentru a crea o tinuta perfecta, unica, cu ajutorul stilistului Rhea Costa. Rochia de mireasa *Bridalissima* este eleganta, sofisticata, dar in acelasi timp accesibila, moderna si versatila. Este rochia pe care o poti purta oricand dupa marele eveniment, accesorizata diferit, mixata cu alte piese din garderoba sau modificata in atelierul Rhea Costa.

*Miercuri, 11 ianuarie 2012, incepand cu ora 17:30, Sala Constanta, JW Marriott Bucharest Grand Hotel*

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTarguri de nunta in ianuarie 2012
Articolul următorExpomariage Bucuresti 13 – 15 ianuarie 2012

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here