TARG DE NUNTA Galati in 3 – 5 februarie 2012, Nunti perfecte

465

In perioada 3 – 5 februarie 2012, Revista Cartea nuntii este organizatorul Targului de nunta Nunti perfecte 2012 Galati , editia a – III-a, targ de nunta care se va desfasura la Music Arena Galati (langa gradina publica).

Cartea nuntii, impreuna cu cei peste 30 de parteneri asteapta indragostitii care si-au planificat in 2012 sa-si organizeze nunta, cu ultimele noutati in una din cele mai spatioase locatii din Galati, Music Arena.

Sambata 4 februarie vizitatorii sunt asteptati cu programe artistice si surprize, Ansamblul Artistic Olympos pregatind un frumos spectacol. Cei care vor semna un contract pe perioada  targului, vor primi si reduceri, in functie de tipul de servicii contractat.

Veţi găsi cele mai bune oferte şi servicii pentru organizarea unei nunti de la A la Z. Veţi descoperi cea mai mare fântâna de ciocolată şi prin participarea d-voastra la tombola ce va avea loc duminica 5 februarie veti avea posibilitatea sa castigati numeroase premii.

Peste 10 000 Lei, premii totale puse în joc, rochii de mireasă şi accesorii, rochii de ocazie lenjerie, aranjamente de nuntă, pachete foto şi video, weekend la munte, aranjamente florale, şedinţe de relaxoterapie, cadouri surprize de neuitat şi multe altele iar pentru a primi premiul câştigat, veţi fi musafiri noştri într-unul din cele mai elegante restaurant din oraş pe data de 18 februarie 2012 cand va avea loc tragerea la sorti.

Va asteapta un week-end de neuitat !

Program Targ de nunta, Nunti perfecte, Galati, la Music Arena :

Vineri – sambata 10.00 – 18.00
Duminica 10.00 – 16.00

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDaSaint Events, pentru cele mai reusite evenimente
Articolul următorTargul de nunta Petreceri de vis , Arad – februarie 2012

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here