Targul de nunti, Salonul mirilor Timisoara

481

Salonul Mirilor revine in programul expozitional din Timisoara. In perioada 9 – 11 martie 2012, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara, cei care-si organizeaza nunta in acest an sunt asteptati cu cele mai tentante si variate oferte pentru nunta.

Timp de 3 zile, aproape 50 de furnizori de servicii din domeniul nuntilor, asteapta miresele  si mirii cu o gama variata de produse. Rochii de mireasa elegante, simple sau avangardiste, costume de mire pentru toate gusturile, aranjamente florale deosebite, invitatii de nunta si marturii inedite, decoratiuni nunta speciale pentru cei care-si doresc o nunta tematica tematice , toate acestea pentru ca NUNTA, cel mai memorabil eveniment din viata unui cuplu, sa fie organizat ireprosabil.

Organizatorii Targului de nunta, Orasul Mirilor, impreuna cu expozantii au pregatit numeroase surprize publicului vizitator, printr care si o tombola, care va avea ca premiu o rochie de mireasa, creatia unui designer timisorean, si un tort de nunta.

Cei care doresc sa participe la acest eveniment, au posibilitatea sa descarce invitatia la Targul de nunta, Orasul Mirilor din Timisoara ,  de la urmatoarea adresa.  www.cciat.ro.

Orar targ de nunta Orasul Mirilor, Timisoara – Centrul Regional de Afaceri Timisoara

Vineri – 9 martie – 11 -20

Sambata – 10 martie – 10 – 20

Duminica – 11 martie – 10 – 18

Pretul  biletului de intrare este de 5 lei.

 

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentExpo Ideal Mariaj, 25-27 februarie 2011, Bucuresti
Articolul următorGold Wedding Expo, Baia Mare

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here