Târgul de nunţi Sibiu Wedding Day, 2014

728

În  perioada 24 – 26 ianuarie Sala Transilvania din Sibiu, este gazda Târgului de nunţi “ Sibiu Weddings Day”.

Sibiu Wedding Days are menirea de a vă prezenta noile trenduri în materie de nunți pentru anul 2014. Ne dorim să vă inspirăm, să vă informăm și să pregătim împreună ziua dvs. specială. Aducem astfel în atenția dvs. atât serviciile necesare organizării unei nunți perfecte, cât și o gamă variată de furnizori pentru a vă putea alege produsele dorite și de cea mai bună calitate, pe gustul și bugetul fiecăruia. Cel mai mare târg de nunți din Sibiu aduce pentru dumneavoastră peste 50 de expozanți de renume din toată țara, care vă așteaptă la Sala Transilvania timp de trei zile, între 24 și 26 ianuarie.

Știm cât de stresantă este organizarea unei nunți, de aceea ne dorim ca prin prezența la acest târg să găsiți răspuns la toate întrebările legate de planificarea marelui eveniment. Vom expune servicii pe care mulți dintre miri și le doresc, dar nu știu cum și de unde să le acceseze. Veți avea ocazia să vedeți o gamă variată de branduri și să cumpărați rochia de mireasă mult visată, să alegeți costumul viitorului sot sau să căutați împreună modelul perfect de verighete. Ne dorim ca acest eveniment să fie un ghid complet și util în organizarea nunții dvs.

Experți din industria evenimentelor sunt invitați să participle și să țină discursuri tematice despre cum să îți organizezi nunta, care sunt trendurile în materie de culori, vă vor vorbi despre designul floristic în vogă pentru anul 2014, despre trendurile în materie de coafor și machiaj de mireasă. Fotografi cunoscuți în domeniul evenimentelor sunt invitați să vă vorbească despre importanța fotografiei de nuntă ca tehnică și calitate. Am invitat artiști celebri să evolueze pe scena din cadrul Sibiu Wedding Days, astfel încât să nu fiți nevoiți să mergeți doar pe recomandări în alegerea programului muzical pentru evenimentul dvs. Și pentru a nu depăși bugetul, vom discuta despre costurile unei nunți bine organizate și de ce trebuie să ținem cont când alegem meniul de preparate culinare.

Vă garantăm că Sibiu Wedding Days este un mod excelent de a afla de la experții din domeniul nunților ceea ce este la modă și de a găsi răspunsuri la toate întrebările pe care vi le puneți.
Aflat la ce-a de-a treia ediție, evenimentul a crescut foarte mult de la an la an, atât ca număr de expozanți cât și ca numar de vizitatori (2.500 de vizitatori în primul an și aproximativ 3.500 în cel de-al doilea an), devenind astfel cel mai mare și cel mai important târg de nunți din Sibiu.
Veniți alături de noi între 24-26 Ianuarie 2014 și nu ratați informațiile, distracțiile și concursurile pregătite pentru dvs.!

Program Sibiu Weddings Day 2014

Vineri 24 ianuarie 2014 – 12.00 – 20.00
Sambata 25 ianuarie 2014 – 10.00 – 20.00
Duminica 26 ianuarie 2014 – 10.00 – 18.00

Acces Sibiu Weddings Day 2014

Bilet acces – 1 singura intrare  – 7 lei
Abonament – acces nelimitat – 18 lei  – acces nelimitat in toate cele 3 zile ale targului

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDecorarea masinii nuptiale
Articolul următorLaura Maria Simion – fotograf nunta Cluj Napoca

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here