Zile de nunta 21,22,23 ianuarie 2011, Timisoara

753

Zile de nunta” editia 2011, un eveniment dedicat vietii in doi. Deja la a III-a editie in Timisoara ”Zile de nunta” editia 2011 isi consolideaza pozitia in agenda evenimentelor importante si de mare anvergura din Timisoara.

Anul acesta evenimentul isi propune sa acopere un numar si mai mare de vizitatori, potentiali clienti ai expozantilor nostri prin desfacerea servicilor acestora in doua locatii simultane.Pentru prima oara in Timisoara un eveniment de profil isi desfasoara actiunea in doua locatii simultan si pe o suprafata de peste 800 de metrii patrati.

Din experienta anilor trecuti,”Zile de nunta” editia 2011 atinge si anul acesta o clasa superioara de expozanti aducand in Timisoara si nume internationale din domeniul destinat evenimentelor de profil.Actiunea evenimentului se va desfasura pe o perioada de 3 zile, 21 – 22 – 23 Ianuarie 2011 si vizeaza un numar de peste 4.000 de vizitatori, numar mult mai mare fata de anii anteriori 1500* in 2009 si 2700* in 2010.

Evenimentul va avea un scenariu astfel stabilit:
Teatrul National din Timisoara, Holul cu Coloane si Sala cu Oglinzi – vor fi matorele unui spectacol artistic pregatit de expozantii participanti din tara si dinstrainatate.

  • Locatia va fi axata pe expozitie cu prezentare si informare. In timpul expozitiei vor avea loc mai multe momente de prezentare organizate de expozantii nostri:
    pe scena teatrului va avea loc o prezentare a rochiilor de mireasa de la toti expozantii participanti;
  • ateliere de fl ori vor realiza live in fata publicului si la cererea acestuia buchete de mireasa, aranjamete fl orale deosebite dar si alte prezntari din domeniul lor;
  • make-up artistii si stilistii, vor machia si vor coafa pe oricine doreste sa incerce profesionalismul si iscusinta acestora, dar si produsele cosmetic profesionale cu care acestia lucreaza.
  • un vernisaj splendid cu momente imortalizate, va va fi prezentat de agentiile de profi l foto – video participante.
  •  va ve-ti putea imagina nunta cu un decor extravagant si deosebit expus de agentiile de profi l participante… si multe alte evenimente surpriza.


Sala de expozitii TIMCO
, deasemenea o locatie foarte importanta din cadrul evenimentului deoarece aici, pe langa standurile de expozitie ale participantilor, viitoarele mirese sau viitori miri, se pot vedea imbracati cu rochia/costumul din ziua nunti lor.

Transferul intre cele doua locatii se va face GRATUIT cu microbus de lux si va fi la dispozitia vizitatorilor indiferent de locatia pe care doresc sa o viziteze.

www.zilenunta.ro

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentExpomariage Bucuresti, targ de nunti – ianuarie 2011
Articolul următorExpomariage Bucuresti, Targul de nunti

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here