Atelier Andreea Stor – Buchete de mireasa in Cluj Napoca

2139

Artistul floral Andreea Stor, incearca o ,,redefinire a tiparelor artei florale,, printr-un atelier dedicat special buchetelor de mireasa. Evenimentul va avea loc Luni 24 septembrie, ora 10, la Centrul de Cultura Urbana – Casino – ( Parcul Central) Cluj Napoca.

Andreea Stor a căutat  definiția ‘designerului florist’ și în alte limbi, iar după cum ne povestește pe pagina personală de facebook —  francezii definesc termenul ca fiind o persoană creatoare, care execută compoziții florale diverse, care știe să informeze, să consilieze si să seducă clientii datorită originalității creațiilor si prospețimii produselor lor.”

Andreea Stor dorește să iasă din tiparele și „stilurile tradiționale care parcă  ar fi niște prescripții medicale de la care nu ne putem abate” . Designul floral si stilul pe care Floristiq Art  încearcă să-I evidențieze se bazează pe “seducerea clienților prin propriile creații,  care să șteargă praful clasicismului. Este necesară o trezire a simțului estetic și vizual de către asociații de materiale și flori atipice care să constituie noi ingrediente ale designului floral”.

Atelier-Andreea-Stor-_-Buchete-de-mireasa-in-Cluj-Napoca-20845

Andreea Stor iubește stilul clasic, insă provocările  și inspirația creatoare nu poate veni decât printr-o transformare , asociere a materialelor si florilor, rezultând creații care te seduc pe tine apoi pe alții, care te surprind și te fac mândru de ceea ce poti crea.”

Aceasta este Andreea Stor,o artistă care creează și transformă , o artistă cu ajutorul căreia florile prind viață.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTargul de nunti Mariage Fest, 23 – 25 martie 2012, Bucuresti
Articolul următorTarg de nunta in Brasov, Mirii anului in 4-7 octombrie 2012

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here