Faceti nunta la cort?

971

Atunci cand va alegeti cortul pentru nunta voastra, trebuie sa va ganditi la faptul ca pe langa necesitatile, dorintele si visele voastre, cortul trebuie sa se potriveasca si cu invitatii vostrii, pentru ca si acestia sa se bucure alaturi de voi si ca totul sa fie ca-n povesti, aveti nevoie de cateva sfaturi de baza pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand faceti nunta la cort. Deci…

 Invitatii vostrii

Atunci cand e vorba de invitati, prieteni, rude, cunostinte, nu trebuie sa va ganditi doar la numarul lor si cum sa-I organizati, ci si ce vor face acestia . Iata cateva intrebari pe care trebuie sa vi le puneti:

  • Cati invitati sunt, sunt necesare spatii special amenajate?
  • Pentru nefumatori, mese stand up ( mese inalte, fara scaune)?
  • Cate familii cu copii vor fi la nunta, cati copii?
  • Cat de mare sa fie ringul de dans?
  • Veti avea formatie sau dj la nunta?

Ca sa va faceti o idee generala a necesarului de spatiu pentru nunta voastra va prezentam, cu aproximatie de cati metrii patrati aveti nevoie pentru a oferi un confort si libertate de miscare invitatilor vostrii si pentru o servire in mod civilizat.

  • 990m² (30 X 18 + 30 X 15 – 500 scaune si mese
  • 540m² (30 x 18) – 250 scaune si mese
  • 432m² (24 x 18) – 200 scaune si mese
  • 300m² (20 x 15) – 150 scaune si mese
  • 202,5m² (15 x 14) – 70 – 80 scaune si mese

Acestea sunt calcule estimative, fiecare nunta are personalitatea sa distincta, spatiul necesar pentru fiecare nunta poate fi mai mare sau mai micc. Daca e sa simplificam si mai mult calculele, puteti calcula necesarul de spatiu per persoana care este de aproximativ  2, 2 metrii patrati si inmultiti cu numarul de invitati pe care-l asteptati.

Tema de nunta

Corturile in comparatie cu restaurante sau salile de nunti ofera o flexibilitate mai mare, permitandu-va sa fiti creativi in ceea ce priveste decorul, iar cu ajutorul firmelor specializate in decor si iluminare ambientala cu siguranta veti reusi sa faceti ca nunta voastra sa fie unica din toate punctele de vedere. Pentru aceasta este necesar in primul rand sa va ganditi la o culoare de baza preferata care sa se foloseasca la iluminatul cortului, pereti, tavan, sau la drapaje de materiale, candalabre, lampioane care sa scoata in evidenta anumite elemente de decor pentru o maximizare a efectelor.

Sonorizarea la cort

In ceea ce priveste sonorizarea, detaliile acestea trebuie bine discutate cu cei care va vor oferii serviciile de sonorizare, pentru ca aceasta difera de cea dintr-un spatiu inchis. Verficati si discutati cu atentie aceste detalii ale nuntii cu echipa de sonorizare.

Ce facem daca ploua in ziua nuntii?

Lucrul acesta nu trebuie sa va ingrijoreze, orice companie care furnizeaza servicii pentru nuntile la cort are si elemente de protectie pentru vant sau ploaie, insa aceste elemente se platesc separat de cele platite pentru cort. In cazul in care conditiile atmosferice din ziua nuntii se schimba, aceste protectii laterale ale cortului se pot instala si dezinstala cu usurinta.

Documente de autorizare

Intotdeauna sa verificati daca locatia unde doriti sa fie amplasat cortul, are acces la drumul public si totodata sa verificati daca aveti acceptul autoritatilor locale si primiti toate avizele de amplasare a corrtului in timp util.

.

 

 

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFormatia Vexus Cluj Napoca
Articolul următorCati bani dam la nunta?

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here