O nunta magica, in aer liber

895

Cu siguranta si voi v-ati gandit sau ati visat la o nunta in aer liber, poate chiar langa o piscina, luna reflectandu-se in luciul apei unui lac, sau poate chiar pe malul unui rau curgator si inconjurati de un ocean de verdeata. Hmm… frumos, dar lucrurile frumoase pe acest pamant sunt rare, dar, daca cautati cu atentie un astfel de loc cu siguranta il veti gasi.

Probabil cineva se mai gandeste la aceeasi tip de nunta, in aer liber, asa ca grabiti-va , cautati locatia potrivita pentru voi si semnati contractul daca sunteti hotarati. La fel ca si in 2010 si anul 2011 are un inceput de an cu cereri in crestere pentru acest tip de eveniment, “in aer liber”.   Evident acest termen nu trebuie luat ad literam, atunci cand ne gandim la nunta in aer liber aceasta se desfasoara in corturi speciale pentru evenimente festive, firmele din domeniu avand o oferta diversificata pe acest segment de piata, uneori firmele care inchiriaza corturi festive au si spatiul amenajat pentru cort, cu utilitati, bucatarie complet utilata sau semiutilata in functie de dorintele voastre, podele speciale de lemn si covor in culoarea dorita, ring de dans.

Inchirierea corturilor

Exista doua tipuri de companii care inchiriaza corturi de nunta. Din prima categorie fac parte firmele care iti ofera toate serviciile de nunta incluse intr-un pachet pe care l-ati negociat in prealabil, decorarea ,flori, mese pentru nunta, fete de masa, scaune,  utilitati, lumini ambientale si artistice, la care pretul se ofera per persoana sau primiti o lista cu serviciile si costurile individualizat. In cea de-a doua categorie sunt firmele care inchiriaza doar cortul, putand opta ulterior pentru podele, covor, si toate cele descrise mai sus sau chiar va ofera posibilitatea de a contracta o parte din servicii, huse scaune, drapaje, lumini cu alte firme.

Tipuri diferite de corturi

De mentionat este faptul ca exista mai multe tipuri de corturi, unele dintre ele pe structura metalica, iar celelate corturi folosesc stalpi infipti in iarba in mai multe locuri. Pentru corturile cu stalpi, este necesar ca spatiul unde este intins cortul  sa fie uniform, si cu iarba, preferabil gazon pentru ca ofera o uniformitate mai ridicata.

Petrecerea de nunta

Acest gen de petrecere are avantaje majore in compartie cu locatiile standard. Daca e vreme buna se pot organiza in natura, adevarate festine culinare pentru invitatii de la nunta, porcusor sau berbecut la protap, fripturi, gratare, mancaruri la ciaun sau daca aveti norocul ca locatia sa dispuna si de o piscina atunci puteti angaja si o firma care sa servesca inghetata la cornet, foarte la moda vara aceasta. Inghetata ca desert la nunta, a prins foarte bine si anul trecut impreuna cu fantanile de ciocloata si de sampanie.

Acum ca toate sunt puse la locul lor nu va ramane decat sa va distrati impreuna cu invitatii, bucurati-va de natura si aer curat si sa aveti vreme frumoasa.

Sursa foto : detailseventplanning.com

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFormatia Vexus Cluj Napoca
Articolul următorCati bani dam la nunta?

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here