Biavati Events – sala evenimente festive Bucuresti

100

Biavati reprezintă locul unde evenimentele de lux au o nouă dimensiune, locul unde fiecare invitat este tratat asemenea unui VIP.

Grija pentru detalii şi materiale de cea mai bună calitate o veţi regăsi în modul în care am conceput şi decorat spaţiul care aminteşte de stilul minimalist milanez, un spaţiu ce respiră eleganţă, conectat la ultimele tendinţe din modă şi design, dar care permite să fie personalizat în acord cu orice tip de eveniment.

Caracteristica principală a spaţiului interior de a fi perfect adaptabil oricărui concept de eveniment permiţând modificări ale setting-ului iniţial face ca Biavati să fie una dintre cele mai dinamice locaţii de gen din Bucureşti. Arhitectura locului este ideală pentru proiecţii panoramice de tip 360, o soluţie decorativă în tendinţe extrem ce cerută de către public. Spaţiul este divizat în trei zone bine definite un lounge de 300 mp, o sală de evenimente de 600 mp care poate primi până la 1200 de oaspeţi pentru un singur eveniment şi o terasă de 300 mp situată pe acoperiş, ideală pentru petreceri sau cocktail-uri în aer liber.

    1 sala evenimente                         capacitate sala: 600 persoane 
    terasa      mese rotunde 
    catering      parcare cu valet 
    foto video      decoratiuni si flori 
    organizator de eveniment     agenti de paza 
    Biavati Events – sala evenimente festive Bucuresti 
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentRochii de mireasa Delsa
Articolul următorPasticceria Giuseppina – torturi nunta Bucuresti

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here